Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Kávéfőző és kávédaráló ügyben jöttem át a "Háztartási gépek" topikból (ld. 74863, 74894, 74919). Egy Szarvasi kávéfőző és mezei késes kávédaráló párost váltanék.
(Igazából a Szarvasi égett pörköltjével is ellennék, ha nem kéne évente a lenti kapcsoló takarítása miatt darabokra szedni meg összerakni. De ha már jobb gép, jobb daráló, akkor kell bele a "frissebb " kávé, meg lágyvíz, meg stb. de azért ne ijedjen meg a szerkezet a "döglött" kávétól meg csapvíztől se!)
Valaki egy AVX TB1 kávéfőző és CG5 kávédaráló párost ajánlott, amit ebben a topikban viszont nem igazán ajánlanak. Másvalaki egy Delonghi Dedica kávéfőzőt, Lelit Fred darálóval.
Kérdéseim:
1. Ha nem AVX, akkor inkább Delonghi Dedica?
2. Lelit Fred helyett esetleg egy Delonghi Dedica KG520 daráló? (Mert nem bánom, ha egy a gyártó)
3. A Delonghi Dedica-ba a szűrő kétfalú túlnyomásos szűrő? (Gyári oldal szerint szerint "Túlnyomásos/Kétfalú kávészűrők".
4. Olvastam, hogy a kétfalú szűrők helyett ajánlott inkább a szimplák használata. Dedicahoz ezek azok: egycsészés, kétcsészés?Keretet eredetileg 100-150-re írtam, kb. 200-ig el tudok menni.
Köszi, sinick
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest