Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Hát, ez a fajta kilúgozott török kávé szerintem sokaknak ihatatlanul keserű. Akkor már inkább egy kotyogó minimális lángon, lassan kifolyatva, mondjuk még az sem ad valami jó kávét, de a kilúgozottnál talán 1-2 fokkal jobb.
Inkább teás vagyok, de mivel nincs pénzem rendes gőznyomásos kávégépre, sem heroin árban lévő speciális és frissen őrölt kávékra, így ha mégis kivételesen kávézok, instant kávékat szoktam inni. Nyilván sehol nincs a kávéházi minőséghez képest, de azért meg lehet őket inni. Most is épp Tchibo Gold-ot iszok, majdnem teljesen kidesztillált, agyonforralt vízzel öntöm fel (persze nem 100 fokossal), feloldok benne 1 nagy kanál Nutella-krémet, meg egy kupak tejszínt. Lehet ez kotyvalék az igényes kávérajongóknak az istenkáromlás felsőfoka, de szerintem egész iható.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI AVATA 2 drón akkumulátorok (35e) és töltőHUB (25e)
- Shell Fuel Tanker Collection kamionok
- HAMA Smartwatch 7010,6010,7000
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- S21 256/8 dobozában
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest