Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
d@minator
üzenetére
Köszönöm. Most ott tartok, hogy nem tudom
Újra képbe került a senseo, mert azt olvastam, erősségben inkább az hasonlít a nescafehoz (hosszú kávéhoz), én meg nem akarok erős kávét inni. Olvastam az e.s.e. padokról is, hogy milyen szuper szabványos, csak épp nem találtam az általam ismert webshopokban ilyen készüléket...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Újra képbe került a senseo, mert azt olvastam, erősségben inkább az hasonlít a nescafehoz (hosszú kávéhoz), én meg nem akarok erős kávét inni. Olvastam az e.s.e. padokról is, hogy milyen szuper szabványos, csak épp nem találtam az általam ismert webshopokban ilyen készüléket...