Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz eladocuccaim #39424 üzenetére

Kicsit olyan ez a jelenség mint a szelektív hallás...
    Akkor egy kis vizuális megerősítés:
    [link] [link] [link]
    Teljesen egyértelmű, hogy anyagi motivációi vannak...
    Én sehol nem írtam le olyat, hogy egyéb körülmény nem számítana... és ha már teljesen egyértelmű, akkor miért is térsz ki rá külön.?! :F Hiszen szerinted evidens, hogy ezeket is figyelembe veszi valaki, azon túl amiről beszélünk...

Megjegyzem a [válaszom] végén ott van, hogy Szerintem. Gyengébbek kedvéért a saját szubjektív véleményem... ami hadd legyen már az ami... anélkül, hogy ok nélküli kötözködés céljává válnék...

DE! Ha már egyéb körülmények... akkor pl én sokkal inkább figyelembe vettem a kérdező helyzetét...és tudom a topik alapján, hogy ő még nem érte el azt az plafont, amibe itt néhányan verdesik a buksit... Szóval akinek van még mozgástere felfelé annál nem kell külön kimondani ezeket... hiszen a szintből következtethető. Egy junior vagy medior például nem fog azon agonizálni, hogy "jhajj....már 2,5M+ a bérem...nem tudok 20%-al feljebb lépeni...Óhh..jajj " Itt azért erősen almát körtével kezdünk hasonlítani... Ahhoz, hogy valakinek megjelenjenek más motivációk is az anyagiakon túl, ahhoz el kell érni egy szintet, hogy a pénz higiéniás tényező legyen... ismétlem, freaghill topikban tett korábbi hozzászólásai alapján és a tény, hogy a fő szempontja ami miatt a váltáson gondolkodott az a pénz egyértelműsíti, hogy most erre fókuszált. Én hiszem azt, hogy fel tudja mérni mi a mozgástere gyerekkel és családdal a háta mögött.

:R

Új hozzászólás Aktív témák