Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Kicsit olyan ez a jelenség mint a szelektív hallás...
Akkor egy kis vizuális megerősítés:
[link] [link] [link]
Teljesen egyértelmű, hogy anyagi motivációi vannak...
Én sehol nem írtam le olyat, hogy egyéb körülmény nem számítana... és ha már teljesen egyértelmű, akkor miért is térsz ki rá külön.?!
Hiszen szerinted evidens, hogy ezeket is figyelembe veszi valaki, azon túl amiről beszélünk...Megjegyzem a [válaszom] végén ott van, hogy Szerintem. Gyengébbek kedvéért a saját szubjektív véleményem... ami hadd legyen már az ami... anélkül, hogy ok nélküli kötözködés céljává válnék...
DE! Ha már egyéb körülmények... akkor pl én sokkal inkább figyelembe vettem a kérdező helyzetét...és tudom a topik alapján, hogy ő még nem érte el azt az plafont, amibe itt néhányan verdesik a buksit... Szóval akinek van még mozgástere felfelé annál nem kell külön kimondani ezeket... hiszen a szintből következtethető. Egy junior vagy medior például nem fog azon agonizálni, hogy "jhajj....már 2,5M+ a bérem...nem tudok 20%-al feljebb lépeni...Óhh..jajj " Itt azért erősen almát körtével kezdünk hasonlítani... Ahhoz, hogy valakinek megjelenjenek más motivációk is az anyagiakon túl, ahhoz el kell érni egy szintet, hogy a pénz higiéniás tényező legyen... ismétlem, freaghill topikban tett korábbi hozzászólásai alapján és a tény, hogy a fő szempontja ami miatt a váltáson gondolkodott az a pénz egyértelműsíti, hogy most erre fókuszált. Én hiszem azt, hogy fel tudja mérni mi a mozgástere gyerekkel és családdal a háta mögött.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 5500 RTX 2060 16GB DDR4 512GB NVME
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hiszen szerinted evidens, hogy ezeket is figyelembe veszi valaki, azon túl amiről beszélünk...