Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Másik véglet meg velem esett meg, amikor könyörögtem hónapokig, hogy csináljunk már egy értelmes CI/CD-t, hogy ne nekem kelljen már egy csomó időt eltölteni egy committal.
(volt CI/CD csak lassú, nehézkes, ami miatt nem volt hatékony, és pre-commit ellenőrzéseket kezdtek fejleszteni (agyrém))
Azt mondták a release miatt nincs idő, azt el kell érni ás utána mehetnek ilyenek, de most azt nagyon kell hajtani.
Letöltöttem az adatokat a verziókezelőből, csináltam egy statisztikát, hogy mennyi fejlesztési időbe kerül, hogy a rendszer egy ilyen fos, és kijött, hogy olyan, mintha havonta 2 ember csak ezzel foglalkozna.Előadtam a prezentációmat meg a számaimat, és másnap megszületett a döntés, hogy felvesznek egy senior devops-t.
Szerintem ez nem az én feladatom lett volna, és nyilvánvaló, hogy senki sem számolt utána előttem, hogy mire mond nemet, és ez alapján afelöl sincs kétségem, hogy az igenek is csak ilyen "úgy gondolom" alapján születtek.
Üröm az örömben, hogy én akartam megcsinálni és devops irányban tanulni, de azt mondták, hogy kellek a projektre, mert már ismerem és a release a fontos.
A release után meg már foglalt volt a pozíció, így felmondtam. (előre mondtam, hogy abban a pozícióban nem akarok maradni, de a release-t megértem, megvártam erre nem volt más lehetőség
... na mind1, ez egy másik story)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Robotporszívók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Denon HEOS AMP HS2 erősítő / multiroom amplifier újszerű állapot
- Xiaomi 15 ultra kamera mobil
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... na mind1, ez egy másik story)