Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Másik véglet meg velem esett meg, amikor könyörögtem hónapokig, hogy csináljunk már egy értelmes CI/CD-t, hogy ne nekem kelljen már egy csomó időt eltölteni egy committal.
(volt CI/CD csak lassú, nehézkes, ami miatt nem volt hatékony, és pre-commit ellenőrzéseket kezdtek fejleszteni (agyrém))
Azt mondták a release miatt nincs idő, azt el kell érni ás utána mehetnek ilyenek, de most azt nagyon kell hajtani.
Letöltöttem az adatokat a verziókezelőből, csináltam egy statisztikát, hogy mennyi fejlesztési időbe kerül, hogy a rendszer egy ilyen fos, és kijött, hogy olyan, mintha havonta 2 ember csak ezzel foglalkozna.Előadtam a prezentációmat meg a számaimat, és másnap megszületett a döntés, hogy felvesznek egy senior devops-t.
Szerintem ez nem az én feladatom lett volna, és nyilvánvaló, hogy senki sem számolt utána előttem, hogy mire mond nemet, és ez alapján afelöl sincs kétségem, hogy az igenek is csak ilyen "úgy gondolom" alapján születtek.
Üröm az örömben, hogy én akartam megcsinálni és devops irányban tanulni, de azt mondták, hogy kellek a projektre, mert már ismerem és a release a fontos.
A release után meg már foglalt volt a pozíció, így felmondtam. (előre mondtam, hogy abban a pozícióban nem akarok maradni, de a release-t megértem, megvártam erre nem volt más lehetőség
... na mind1, ez egy másik story)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Androidos tablet topic
- Vírusirtó topic
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SAMSUNG UE85BU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN80F) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
... na mind1, ez egy másik story)