- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szakika11
üzenetére
Valamivel muszaj indokolni.
Az nem eleg hogy okosabb ugyesebb vagy. Legalabbis egy multinal. Az az “alapelvaras”Eddigi tapasztalataim alapján az ilyen beszélgetések amúgy tipikusan bullshit orgiákká alakulnak. “Majd…” “Most nincs rá keret” “Nem lehet mindig” “Kurva jó vagy meg minden de pénz az nincs, azért köszi” “Most csak lányoknak van bérfelzárkóztatás” stbstbstbstb….
Nekem személy szerint kétféleképpen sikerült érdemi fizetésemeléseket elérni:- vagy erőn felüli munkával folyamatosan, éveken át és kuncsorogni állandóan a pénzért, majd végül úgy kapni hogy amúgy már sokkal többet vártak tőlem vagy több felelősségem lett (ergo több munkáért kaptam több pénzt)
- egyszerűen váltani, és az új helyen már nem én vagyok a mindenes szakértő akit mindenki csesztet mert úgyis én tudom megcsinálni, hanem évezni az újonccal szembeni kezdeti kedvességet…
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Arc Raiders
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Jófogás tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2, i5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5490 FHD, i5-8350U, 8GB DDR4,256GB SSD, AAM SZÁMLA(Vállalkozásoknak is!), 1ÉV GARANCIA
- Dell Latitude 7490 FHD, TOUCH, i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Acer Predator Helios Neo 18 újszerű, garanciás erőgép
- RTX 3060TI Aorus/I7-6700K/16GB RAM/1TB SSD
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest