Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#23958) Ádám16 válasza Ádám16 (#11276) üzenetére


Ádám16
addikt

Erre ideje válaszolnom. :)

Nem: Férfi
Kor: 29
Munkakör: Két munkahely: Élelmezésvezető a megnevezés mindkettőnél, de az egyiknél inkább intézményvezetői szinten vagyok, a másiknál helytálló az élelmezésvezető.
Végzettség: Élelmiszermérnök
Nyelvtudás: Angolból felsőfokú szóbeli, középfokú írásbeli nyelvvizsga.
Nettó fizetés: kafival, kajával, mindennel együtt úgy 650-700 körül mozgok havi bontásban
Műszak: ténylegesen 05:00-~17:00
Légkör: Nem rossz, talán ez a legjobb kifejezés egy vezetői pozira. Bratyizni annyira nem lehet, de 50es emberekkel felettesként annyira nem is tudnék, szóval ezt eléggé sajnálom, lehetne jobb.
Munkaviszony: 5 év

Amikor az első posztot írtam, teljes elkeseredettség volt. Váltottam egy sokkal nagyobb és jobb konyhára (szerencsével és segítséggel), ahol 260 nettót kértem, meg is kaptam 3 éve.
Így, hogy főzni nem kellett emellett, boldog ember voltam, ketten kényelmesen fizettük a hitelünket, majd idén év elején jött egy nagy pofon: válás. A lakás + autó + bútorok felét ki kellett fizetnem (horror, 30m egy panel a környéken), és rájöttem, hogy ez a ~300 annyira elég egyedül, hogy minden hónapban nullázzam magam.
Már majdnem néztem egy méltatlan másodállást, de jött egy telefon nyáron, hogy indul egy új konyha, vezetném-e azt is...
Itt tartok most. Rohadt fáradtan, de büszkén, egyedül is tolok egy megpakolt szekeret. :)

Jó lenne, ha 3-4 év múlva megint ilyen bérugrástól tudnék írni, de azt hiszem, ezzel már kimaxoltam a saját határaimat, és a szakmában sincs több. Esetleg egy saját konyha, majd egyszer...

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.