- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Gyakran előjön ez a bootcampes téma és legtöbbször csak előítéletek vannak, mert nagyon kevesen ismerik mind a két oldalt. Együtt dolgozni egy bootcampessel, az sokkal inkább az adott személyről ad információt, mint a képzésről általában.
Én ismerem a teljes tananyagot, az oda menők hátterét, ismerem az egyetemi utat és a szakmabeli emberek sokaságát is.
Ez alapján én azt mondom, hogy SZERINTEM az igazság a bootcamp és az egyetem között van valahol kb félúton. Szerintem a bootcampen egy picivel több oktatással az egyetemen picivel több ÉRTELMES gyakorlattal iszonyatosan sokat lehetne javítani a minőségen.Az egyik a szélsőségesen mindegy mit csinálsz típusú oktatás (egyetem). - lehet lényegtelen dolgokat, használhatatlanul oktatni és szemetet önteni a munkaerőpiacra.
A másik meg szélsőségesen profitorientált (bootcamp). - csak azt tanítják, amit feltétlenül muszáj és csak annyira, hogy elvigyenek valahova dolgozni.
Az egyén számára meg közötte lenne a leghasznosabb, csak nyilván többe kerülne (időben nem, de pénzben igen).
A legnagyobb hiánycikk az oktatásban, (mindkettőnél) hogy valaki végigmenjen a kódodon és kijavítsa rendesen, és kapj valódi értékes visszajelzést. Én családi érintettség okán segítek egy kisebb csapat bootcampesnek, némi review és melléteszem a "MIÉRT" csináld/ne csináld magyarázatot. Heti pár órányi munkával a tanítványaim a "sose láttak még ilyet" szintű visszajelzéseket kapnak.Ez mondjuk szerintem a mentorok feladata lenne, de ők sem értik, és túl kevesen vannak túl sok tanítványra. Mert ez messze nem frontális oktatás, amit csinálok.
Aki egy ilyet végig tud csinálni nulláról abban egészen biztosan van potenciál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest