Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz Vision #22691 üzenetére

Azt sajnos én is látom h jelentősen hígul a piac s már seniornak vesznek fel olyan embert akit szívem szerint juniornak se vennék fel… mert hiány van… de azért az meglepne ha 3 éves devopsost hays szerinti expert max közelében vennének fel - vagy csak én értékelem alul a saját tudásom, mert szerintem én tartok ott kb 4 év dev majd 4 év üzemeltetés majd 4-5 év devops tudással

stackre visszatérve: nem tartom magam csodabogárnak, de devops vonalon szerintem sokkal kevésbé fáj a stack váltás mint devként. Az h a ci tool pl itt teamcity ott jenkins amott meg gh actions, cd itt octopus ott jenkins x amott meg spinnaker az hamar tök mindegy bizonyos szint felett. Nagyobb cégek jellemzően úgyis vásárolgatnak kisebbeket s így vegyes lesz sokszor sok helyen, ameddig nem uniformizálják, így megtanulja az ember rugalmasan kezelni. Előző váltásnál kb 2 hét volt mire önállóan bármit tudtam vinni (ok, eleinte lassabban, nyilván) mostani váltásnál meg már első héten, pedig volt bőven új stack. Egyedül a domain tudás az amit fel kell venni, de a toolváltás szvsz egyáltalán nem fájó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés