- sziku69: Szólánc.
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Vision
üzenetére
Azt sajnos én is látom h jelentősen hígul a piac s már seniornak vesznek fel olyan embert akit szívem szerint juniornak se vennék fel… mert hiány van… de azért az meglepne ha 3 éves devopsost hays szerinti expert max közelében vennének fel - vagy csak én értékelem alul a saját tudásom, mert szerintem én tartok ott kb 4 év dev majd 4 év üzemeltetés majd 4-5 év devops tudással
stackre visszatérve: nem tartom magam csodabogárnak, de devops vonalon szerintem sokkal kevésbé fáj a stack váltás mint devként. Az h a ci tool pl itt teamcity ott jenkins amott meg gh actions, cd itt octopus ott jenkins x amott meg spinnaker az hamar tök mindegy bizonyos szint felett. Nagyobb cégek jellemzően úgyis vásárolgatnak kisebbeket s így vegyes lesz sokszor sok helyen, ameddig nem uniformizálják, így megtanulja az ember rugalmasan kezelni. Előző váltásnál kb 2 hét volt mire önállóan bármit tudtam vinni (ok, eleinte lassabban, nyilván) mostani váltásnál meg már első héten, pedig volt bőven új stack. Egyedül a domain tudás az amit fel kell venni, de a toolváltás szvsz egyáltalán nem fájó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Különleges élményre invitál az Apple
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest