Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Vision
üzenetére
Azt sajnos én is látom h jelentősen hígul a piac s már seniornak vesznek fel olyan embert akit szívem szerint juniornak se vennék fel… mert hiány van… de azért az meglepne ha 3 éves devopsost hays szerinti expert max közelében vennének fel - vagy csak én értékelem alul a saját tudásom, mert szerintem én tartok ott kb 4 év dev majd 4 év üzemeltetés majd 4-5 év devops tudással
stackre visszatérve: nem tartom magam csodabogárnak, de devops vonalon szerintem sokkal kevésbé fáj a stack váltás mint devként. Az h a ci tool pl itt teamcity ott jenkins amott meg gh actions, cd itt octopus ott jenkins x amott meg spinnaker az hamar tök mindegy bizonyos szint felett. Nagyobb cégek jellemzően úgyis vásárolgatnak kisebbeket s így vegyes lesz sokszor sok helyen, ameddig nem uniformizálják, így megtanulja az ember rugalmasan kezelni. Előző váltásnál kb 2 hét volt mire önállóan bármit tudtam vinni (ok, eleinte lassabban, nyilván) mostani váltásnál meg már első héten, pedig volt bőven új stack. Egyedül a domain tudás az amit fel kell venni, de a toolváltás szvsz egyáltalán nem fájó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest