Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzozo

senior tag

válasz Sempronius89 #22119 üzenetére

Mindkettőtöknek: ez most valami új dolog. Két éve ő a főnököm, de ilyen szintű mikromenedzselést sose tapasztaltam. Sőt, gyakorlatilag fullra szabad kezet adott mindenben, előmenetel, fizuemelés, bónusz mindig rendben megvolt, nem nagyon tudott rosszat mondani, és emiatt még durvább a kontraszt.

Már eddig is észrevettem rajta, hogy miután elolvasott egy-egy könyvet, vagy részt vett valami tréningen, előszeretettel nyomta azokat a témákat a soron következő team mítingeken, de hát ha ez volt a flepje, ház nekem belefért. :) Gondolom most épp valami kommunikációs tréningen volt, ahol elmondták neki, hogy a "but" az bizonyos kontextusban nulláz mindent, ami a környezetében szerepel, és illik mással helyettesíteni. Ugyanakkor ez szvsz olyan szintű fimonkodás, hogy arra szavakat is nehéz találni...

Vagy csak valaki megadta rám a kilövési engedélyt, ki tudja milyen okból.

--

Ami miatt még felvetettem: érdekel, hogy ez mennyire "amcsi" céges kultúra függő. Ugyanis ponthogy USA lett volna a következő karrierugrás, de itt nem akarok egy nagyon szűk mintavételből ítélni. A jövő héten elkezdek puhatolódzni az amcsi team lead kollégáknál, hogy náluk mennyire van most nyomva ez az egész PC-skedés.

Új hozzászólás Aktív témák