- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilimbalam
tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
De amúgy mi a konkrét bajod, mert most eszembe jutott ez a pár komment és nem hagy nyugodni. Általában problémákat kell megoldani minden feladattal, de te valami kutatói szintű melóra vágysz, ahol nagyon új és komplex dolgokkal foglalkoznak? Ha ennyire érdekel csinálj egy PHD-t vagy nem is tudom. Csak azért kérdezem, mert én is elvégeztem anno a kandót is, és emlékszem, ott a műszer volt az árja faj, és mindnekit lenéztek, mert ez a beágy vonal az egyetlen és megszentségteleníthetetlen szakirány. Most akkor mégsem jó? Amúgy vannak multik magyarországon, akik sok ilyen embert foglalkoztatnak, vagy ez a beágyos vonal inkább a kkv-kra jellemző?
Amiket írtáál : CV, ML, gpgpu, ilyen jellegű melók vannak egyátalán tömegesen az országban? Meg ez a villanymérnökin oktatott progtól azért jelentősen túlmutat, esetleg csinálhatnál mérnökinfót, bár gondolom nincs már kedved / lehetőséged az elejéről kezdve felépíteni ezt az egészet bsc-tol kezdve.A másik, amit írtak: esetleg próbálj meg még valami hobbiban kiteljesedni, és ne a gép előtt ülj egész nap, az legyen egy megélhetési forrás, aztán ha jön valami lehetőség úgyis belevághatsz bármikor. Vagy gyűjts pénzt és majd vállalkozz valami teljesen másra, nyiss egy fagyizót stb.

Gimis/egyetemista koromban még nekem is jó nagy elképzeléseim voltak a világról, de már látom, hogy sokmindent túlmisztifikáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest