Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Az vág bele a bootcampbe, aki amúgy 800 bruttót keres? Vagy mi lenne az alternatíva, amihez képest karcsú? Aki elvesztette a munkáját annak karcsú?
mondjuk egy aldi pénztáros fizetéséhez képest (bolti eladó kezdő bér 322.800 ft, most néztem meg. igen, nyilván más skálán emelkedik egy programozó meg egy pénztáros bére, de nyilván más mennyiségű időt és energiát is kell belerakniuk a munkájukba).Hol van az alternatíva, amivel már 1 év után lehet pénzt keresni, és van benne perspektíva.
1 évig nincs fizetés? Egyetemen meddig nincs?
én az 5. félévben kezdtem el dolgozni, nyilván gyakornokként (fizetett). szóval a suli első 2 évében nem volt fizetés. tegyük hozzá, h az én életpályám nem átlagos, 30 pluszosan ültem be a suliba, h megtanuljam a szakmát, és addigra már volt annyi tartalékom, h ne legyen probléma, ha 2 évig csak a tanulásra fókuszálok. de h a kérdésre is válaszoljak, most pl hirtelen a légi irányítók jutottak eszembe (tekintsünk el a jelenlegi helyzettől, általánosságban beszélek), ők már 5 évvel ezelőtt is millió fölött vittek haza, talán nem 1 év után, de relatíve gyorsan. és nem kell hozzá 3-5 év egyetemen tölteni
nyilván a felelősség is más persze. de biztos van még példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyilván a felelősség is más persze. de biztos van még példa.