Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
tag
válasz
VirsLee
üzenetére
Szóval részemről, ha lehet dönteni, hogy 130k ember éljen extra kedvezményes adókulcs mellett, vagy 3-4 millió ember fizessen 15% helyett 11% SZJA-t, én az utóbbit választanám.
az a probléma az elméleteddel, h abból indulsz ki, h ha megnő az adózási kedv, és több adóbevétel keletkezik, akkor majd csökkentik az adó mértékét. bevallom, engem ez a gondolkodásmód eléggé meglep a stadionok országában, ahol a világ összes ellopható pénze sem lenne elég a vezetésnek.De ez jó eséllyel azért van, mert vannak családtagjaim, barátaim az alsóbb, dolgozó rétegből is, és nem szívesen néznék úgy a szemükbe, hogy én havi 50k-t fizetek 1m után, ők meg ennél többet, mert akár 300k-t is megkeresnek egy hónapban.
nem pontosan értem, miért csinálsz morális problémát ebből. nincs ebben semmi adócsalás, élsz a szabályok adta lehetőségekkel, még csak nem is ügyeskedsz. ha ennyire zavar, h a barátaid, családtagjaid többet adóznak mint te, mindig van lehetőséged anyagilag támogatni őket
de azt azért könnyű belátni, h nonszensz lenne másokat hibáztatni azért, mert élnek (nem visszaélnek!) egy olyan jogszabályi lehetőséggel, ami a te igazságérzetedet zavarja.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Samsung LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azt azért könnyű belátni, h nonszensz lenne másokat hibáztatni azért, mert élnek (nem visszaélnek!) egy olyan jogszabályi lehetőséggel, ami a te igazságérzetedet zavarja.