Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenly
tag
Az első bekezdésed szerint akkor Mo vagy nem a fejlett világ része vagy nem ismered a hazai (még ma is domináns) paternalista attitűdöt.
Írhatnék Keynes-ről, Hayek-ről vagy Marx-ról is meg a különböző társadalmak állami szerepvállalási igényeiről, de ehelyett mivel Mo-n vagyunk, így az alternatívákat úgy elemzem, hogy nálunk mi működhetne ezt vagy azt az intézkedést kicserélve egy másikkal.
Ha egy rendszer szerinted kiszámíthatatlan és összetett (családpolitikát leszámítva sztem nem az) akkor ne számolj vele, hanem csak a saját munkádra koncentrálj. Bocs, lehet nem alegjobb megfogalmazás, de akkor ne aspirálj rá.
1) Az h ugyanannyi ideig legyen hazai jogviszonyom mint amennyit a felsőoktatában ingyen tanultam (pont nemrég „törlesztettem”) az azért nem egy vállalhatatlan dolog, úgy hogy 20 éved van rá.
Egyébként azh a NAV megcsinálja a kis bevallásainkat nem tudom milyen nagy interakciót jelent.
Most akkor attól függ h szeretem-e az államot h Belga vagy balkáni lakos vagyok? (Belga emberünk szereti a balkáni meg nem? wut?)
2) Én nem akarok senkire sem mutogatni (persze aki akar az fog) hanem értem a hazai politikát és a policyket is átlátom. Erre a területre kifejezetten igaz, hogy az informáltság csökkenti a konspirációs ’panaszokat’.
Önműködő állam? Ez vmi sci-fi ahol egy algoritmus hoz meg policy szinten költségvetési döntéseket?
Most ne menjünk bele h szerinted mindenki december vége után teljesen átrendezi az életét, hogy az új szabályokból a legtöbbet hozzon ki. Gondolj csak a 2.2M nyugellátásban részesülő vagy a 18év alattiakra....stb
Megértem, hogy sokan vannak akik így vagy úgy nem szimpatizálnak egyik/másik közpolitikával, de a tényekből több értelme van véleményt alkotni, mint frusztrációból. (Akinek nem inge..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- SAMSUNG UE85BU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN80F) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs