Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
VirsLee
üzenetére
Ezt a kérdést minden olyan pozícióra felteheted ami a példánál maradva nem közvetlenül fejleszt. Pl.: hogyan hatáorozd meg az értékét a PO nak PM nek, DEV opsos kollégának, bármilyen lead pozíciónak, csapat vezetőnek stb. stb..
Közvetlenül nem "termel", "csak" azért van hogy a csapat ami termel jól működjön. (amit humán oldal kezelésével és a x keretrendszer betartásávar tesz meg)A baj az (ezzel is), hogy sokszor vak vezet világtalant. Meg felveszik "SM" nek az egyetemről kiesett 0 kilóméteres emberkét aki átment egy SM "kurzuson". Ezek persze, hogy nem fognak jól teljesíteni. Mindezek mellet én is kb egy kezemen meg tudom számolni hány normális SM el találkoztam, de úgy kb a cégeket is ahol scrum stb keretrenszert sőt mint agilitást mentalitást normálisan tették magukévá és működik is.
Viszont azt is hozzáteszem, hogy a legtöbb esetben ahol nem láttam működni, ott azért a fejlesztők is megértek egy misét.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux Mint
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest