Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
VirsLee
üzenetére
Ezt a kérdést minden olyan pozícióra felteheted ami a példánál maradva nem közvetlenül fejleszt. Pl.: hogyan hatáorozd meg az értékét a PO nak PM nek, DEV opsos kollégának, bármilyen lead pozíciónak, csapat vezetőnek stb. stb..
Közvetlenül nem "termel", "csak" azért van hogy a csapat ami termel jól működjön. (amit humán oldal kezelésével és a x keretrendszer betartásávar tesz meg)A baj az (ezzel is), hogy sokszor vak vezet világtalant. Meg felveszik "SM" nek az egyetemről kiesett 0 kilóméteres emberkét aki átment egy SM "kurzuson". Ezek persze, hogy nem fognak jól teljesíteni. Mindezek mellet én is kb egy kezemen meg tudom számolni hány normális SM el találkoztam, de úgy kb a cégeket is ahol scrum stb keretrenszert sőt mint agilitást mentalitást normálisan tették magukévá és működik is.
Viszont azt is hozzáteszem, hogy a legtöbb esetben ahol nem láttam működni, ott azért a fejlesztők is megértek egy misét.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Léghűtés topik
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest