Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Vision
üzenetére
Zavar téged, hogy ilyen jól elvagyok vele?
Nem kritikus rendszer, ha annyira lehalna, akkor visszatérnek az Excelre, mint minden rendes lízingcégnél. Ha fejlesztés kell nekik, akkor veszek ki szabadnapokat, és megcsinálom, elvégre napidíjas vagyok. Ezért jó, hogy közlegény vagyok, nem sírnak a melóhelyemen, ha hiányzok pár napot. Legutóbb annyit fizettek egy nagyobb fejlesztésért, hogy elmentem egy egész hónapra szabadságra, abból két hetet fejlesztettem, a többit a családdal töltöttem. Ja és magáért az üzemeltetésért is folyamatosan fizetnek havidíjat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kritikus rendszer, ha annyira lehalna, akkor visszatérnek az Excelre, mint minden rendes lízingcégnél. Ha fejlesztés kell nekik, akkor veszek ki szabadnapokat, és megcsinálom, elvégre napidíjas vagyok. Ezért jó, hogy közlegény vagyok, nem sírnak a melóhelyemen, ha hiányzok pár napot. Legutóbb annyit fizettek egy nagyobb fejlesztésért, hogy elmentem egy egész hónapra szabadságra, abból két hetet fejlesztettem, a többit a családdal töltöttem. Ja és magáért az üzemeltetésért is folyamatosan fizetnek havidíjat.