Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
- Mert szép nagy képernyője van és a kocsiban defasza lenne...
... Akkor k@rvára vigyázhatsz rá, ha tok nélkül fürdikézel vele a finom gőzben, pancsikolva...
Én elég mobil vagyok és elviselném, ha a HERE vagy a MapsMe net nélkül is hibátlanul dolgozna avval a 6$-os gps chippel, amit a kétzázezer forintos tabletbe nem bírtak beletenni.
Rengeteg alkalmazás használ helyszolgáltatást akár offline is. Arra se lenne fos.
Sosem értem a termékkört kialakítókat. Miért nem csinálnak fullos cuccot? 16Gb 2015-ben egy prémium tabletben, meg a GPS kihagyása... NFC mellőzése... Tényleg ebből jön a profit, ebből a hozzáállásból?
Nem az egységesen prémium hardver, szoftver, szolgáltatásból? Ami piacvezető?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest