- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
november
üzenetére
1. Eddig nem vettem észre, már egy hónapja megvan.. de nem is fogom nézegetni, abszolút nem tűnt fel semmi eddig.
2. Mivel ilyen vékony, szerintem egy közepes leejtés is végzetes lenne számára (bendgate), nem dobálom.. fólia-tok van rajt, biztosra megyek. Nem nagyon hajlamos a karcra otthoni használatnál, ha viszed-teszed-pakolod, egy fóliát szerintem dobj rá.
3. Tökéletes, nem csillog villog.
4. Itunes -> zene -> játéklista szerkesztése -> behúzod vagy tallózod -> szinkron
Nem kell jogtiszta zene, azt teszel rá meg olyan minőségűt amilyent akarsz.5. Nem hallgatok rajt zenét, de nagyon zavaró ahogy rezonál a tablet hátulja, sosem fogok zenét hallgatni rajt, telefonon sem.. ha igen akkor alap a füles. Vagy ha nagyon akarsz rajt zenét hallgatni ~10-ből megvan egy jobb fajta bt hangszóró.
6. Mennyire stabil az iOS? Legstabilabb rendszer szerintem. Volt androidom is, de amióta eladtam csak az iOS telefonban is meg tabletben is. Számomra nincs bosszantó hiba.
7. Most ebayes tokot használok, de van smart case utánzat is, annak szar a mágnese de nem is 28.000 volt hanem 2.600 vagy mennyi. De sok ember olyant kap aminek működik a mágnese. Fólia most valami olcsó van rajt de amint találok jó minőségűt ami az ésszerűség határain belül van (<3000ft) akkor cserélem.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest