Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
iPad minin is gondolkodtam anno, de rájöttem, hogy nekem alapvetően nem utazáshoz kell. Otthon nappaliban, ágyban pötyögni, olvasni és pl. telken is tudjak némi netes tartalmat fogyasztani, mert hosszú távon nem annyira nyerő görnyedi az iPhone fölött. Tehát hordozhatóság harmadlagos, súlya már több mint elfogadható, így nyerő nálam az Air. Egyébként legtöbbet GarageBand és valami fotószerkesztési művelet menne rajta.
Szabikaa20
Nem gond ha fizetős, ránézek erre az nPlayer-re - köszi!
FB, vagy Hangouts, Skype, iMessage, Mail, bármelyiket írhattam volna
Javíts ki ha tévedek, de képernyőn gépelve, csak akkor jönnek elő az ékezetek ha hosszan ott tartom az ujjam mint a telefonon is. Na most így megírni egy többoldalas emailt szerintem elég fárasztó, vagy végigjegyzetelni egy meetinget. Mint írtam nem fő kritérium, de ha 5-6e Ft-ért van egy ilyen opció akkor már elgondolkodom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- 0perces Kolink KLA-003
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest