Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok, a spórolt pénzemből szeretnék egy tabletet venni, és ipad-ra gondoltam. Az új árukat sajnos nagyon húzósnak tartom, ezért arra gondoltam, megpróbálok használtan halászni egyet.
Az Ipad Air modellre gondoltam, mire érdemes odafigyelni használt készülék vásárlásánál? Azon túl, hogy maga a készülékház/kijelző minél kevésbé legyen leharcolva, illetve olyat szeretnék amelyikre van még valamennyi garancia is.
Illetve az utolsó kérdés a 16 gigás modellek mennyire használhatóak a mindennapokban? Valakitől azt hallottam, hogy az maga az ios rendszer és az applikációk is rengeteg tárhelyet felemésztenek, így alig marad az usernek valami amivel gazdálkodhat, ez valóban így van? Célszerűbb inkább 32-esre próbálkozni? (olyat viszont sajnos alig látok eladót)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest