Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi
    MODERÁTOR

Értem, szóval továbbra is az appleről, mint a halottakról: vagy jót vagy semmit? Ha nem tetszik, hogy nem csak és kizárólag az egekig magasztalom, akkor ajánlom a PH prémiummal elérhető "tag hozzászólásainak rejtése" funkciót. :U

Nagyon hosszan néztem utána a vétel előtt, főleg az androidos alternatíváknak.
    Mindkét oldal egyformán tele lett volna kompromisszumokkal. Androidon egyszerűen nem kaptam volna meg a megfelelő minőségű kemény hegyű ceruzát, és használható nem-előfizetéses 3rd party rajz appot, míg ipaden e két dolgot kivéve minden más ami erősen kompromisszumos - viszont ha nekem elsődlegesen rajzolni kell, akkor nem sok választásom van.

Nekem is az a tapasztalatom hogy az iPad jobban merül ceruzával való jegyzeteléskor mint egyéb használat során. Nekem egy iPad pro (2021) és egy Mini (7-es? Fejből nem megy, szóval a mostani) van, mind a kettő jobban merül olyankor. Ha a gyári jegyzetek appról van szó akkor brutálisan, ha a GoodNotes-ról (ami egy baromi jó app, csak ajánlani tudom) kevésbé, de akkor is erősebben mint normál használat közben. Én azt érzem inkorrektnek, hogy az iPad pro-hoz való (mágnesesen dokkoló és töltő) pencil nem használható iPad minivel, ahhoz újra meg kellett venni a pencil pro-t (azt hiszem közel 60 ezerért, szóval na).

Új hozzászólás Aktív témák