Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
nikilauda
üzenetére
Az általam említett típusok közül mindegyik elérhető itthoni műszaki boltokban, magyar kiosztással, 10 és 20 ezer között. Matricázni sem kell.
Hátrányuk, hogy az “Ú”, “Ű” és az “enter” gombok keskenyebbek.
A K400 Plus-on a beépített touchpad jobb kézre esik. Nekem ezt ajánlották legtöbben sok évvel ezelőtt droidhoz, de almával is működik.
A K220 mellé jár egér is.
USB-A dongle jár mindkét csomag mellé, tehát csak ezen keresztül képes csatlakozni a tablethez, a fiókban keresni kell egy A-C átalakítót.@Cyberbeni:
Én nem igazán foglalkoztam mélyrehatóbban a témával. Mivel hosszabb szövegbevitelre már nincs szükségem, ezért a billentyűzet sem mindennapi vendég az asztalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Filmvilág
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Antik TV internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Renault, Dacia topik
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest