Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bongeszo
aktív tag
válasz
_Mario_
üzenetére
Ne aggodj, ha az Andrassy uton megmutatod azonnal cserélni fogják(2-3 nap mire megérkezik a cserekészülék).
Én is így jártam még az iPad 2-vel. Mediamarkton keresztül küldtem vissza, és visszajött, hogy nincs baja. Ott azt javasolták hogy vigyem át személyesen. Megmutattam és nem volt gond, cserélték. Modjuk ha erre nem cserélték volna akkor soha többet nem vettem volna almás terméket. Úgy gondolom, hogy ennyi pénzért nem lehet semmi kifogás a minőségre... Szerencsére ők is így gondolják.
amúgy előtte arra cserélték az ipadet, hogy a széleken bevilágított egy kicsit a kijelző. A többiek akik a családban használták észre sem vették de engem zavart, ahogy a szellemképesedés is, hiába csak fél percig tartott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest