Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
Hali,
A nyelvváltásnál van egy kellemetlen problémám iPaden. Windows-on ilyet sose tapasztaltam, egyértelműen nem kívánt működés, a kérdés az, hogyan tudom javítani, ha lehet egyáltalán és nem rendszerbug.
Magyar nyelvű billentyűzetet használok, működik minden ékezet szuperül. Átváltok japán nyelvre, írok valamit, majd visszaváltok magyarra és többé nem működnek a magyar nyelv, olyan, mintha angolra váltana, pedig magyart ír ki a váltásra.
Itt a videó a problémámra: https://share.icloud.com/photos/0b6dZBjwJeIxaFwHJao62wCdQ
Tudtok erre megoldást?
Köszi
-----
UPDATE: Asszem sikerült megoldanom, hogy a billentyűzet beállításokon belül a nyelv beállításoknál minden angol billre való utalást kivettem, még a japán nyelv alatt is a magyar karakterkészlet van beállítva. Talán így jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest