Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaTika
tag
válasz
silmatauki
üzenetére
A droidos főzött ROM egy érdekes kérdés, én ilyen jellegű témakörben nem számolnék vele, lévén nem hivatalos szoftver. Én a 3G-mre is raktam fel "heggesztett" 3.x -es iOS-t, semmi értelme nem volt... sajnos
Félre ne érts, nem azt mondtam, hogy egyetértek a metodikával, de látni kell benne mögöttes rációt. Valószínűleg a userek számára az apple és google frissítéspolitikája között valahol lenne a legjobb megoldás.
A Win-es párhuzamot értettem én, nem is arra reagáltam a wp-vel, de ha már a Win mint desktop OS feljött. Amit én nem értek; hogyan képes egy állítólag jó és piacvezető OS arra, hogy amik telepítés után reccenésmentesen azonnal működnek, arra 2 év után várni kell, és azt látni, hogy kavar a vinyó, a GUI áll egyhelyben, és az explorer ablaka nem válaszol. Teszemazt megnyitok egy pdf-et. De ez lényegtelen, részemről ezt már túl off-nak tartom ide
Üdv, dati
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.22
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Félre ne érts, nem azt mondtam, hogy egyetértek a metodikával, de látni kell benne mögöttes rációt. Valószínűleg a userek számára az apple és google frissítéspolitikája között valahol lenne a legjobb megoldás.