- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz
Kapanyél
üzenetére
Esr-pakkot (fekete tok+üvegfólia)vettem innen apróról picit olcsóbban,mint a bolti ár,ennek ellenére megteszi.
A kijelzövédő fóliát persze elrontottam,mert a segédkeret nem illeszkedett rendesen valamiért,és 1 kis pötty került alá. Tokkal együtt volt,az viszont nagyon hasznos.kijelző ébresztős is egyben,tollnak is van helye,kellőképpen vékony. Mondjuk nekem van rá biztosításom,de szeretem óvni is a dolgaimat. Érdemes lenne neked is kipróbálni ezt az összeállítást.Gondolom a cél az állagmegőrzés,és biztonság.A MK’most pihen,meg le kellene takarítanom,dirrekt fehéret vettem,hogy lássam mennyire piszkolódik,hát eléggé.Covid miatt is szerettem volna látni,hogy a piszok mennyire hagy nyomot. Fertőtlenítő sok fogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs