Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Hi.
Gondoltam megkerdezem itt hatha tudtok tanacsot adni.
Egyetlen Apple termekem egyelore az iPadem,de tervezek telefont is venni.
Az iPad regisztraciojakor kiderult, hogy a gmail fiokomat valami okos beregelte egy Xr-rel ezert kenytelen voltam a masodlagos email fiokommal beregelni. Szeretnem a default gmailemmel hasznalni de ugye nem ferek hozza, mert hiaba kerek jelszoemlekeztetot, meg kell adni a telefonszamot, de ugye az nem az enyem, illetve nem en adtam meg.Mindez 2019ben tortent, marmint az XR regisztracio, de en akkor nem keritettem nagy feneket neki akkor, el is felejtettem, mert nem terveztem azt hogy barmilyen Apple termeket fogok venni. A fiok nincs hasznalva, mert a user gondolom rajott hogy nem jol adta meg az email cimet, nem jott neki VERIFY email. Nekem jott ugye de en nem nyomtam ra. Ennek ellenere az Applenel letezik a fiok....
Van valami modja annak hogy tudjak regisztralni az emailcimemmel? Koszonom elore is es elnezest az ekezet mentesseg miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest