Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, ezt el is fejeltettem.

Nálam is szuper az akksi, ha egész nap nyúzom akkor is van benne pár százalék a nap végére, úgy hogy airpods-szal használom, avagy a bt is be van kapcsolva a wi-fi mellett. Nem tudom milyen akksikat tesznek az ipadekbe, de az első genes ipadem a mai napig megy a gyári akksival, pedig az már több mint 10 éves!

Mondjuk a macbook airem is tud még 5-6 órát, és az is taposva van keményen 2012 óta. De mondjuk van rossz tapasztalatom is, apple akksival, az első 2015 ös 12" es macbookomnak bedöglött az akksija kevesebb mint 400 ciklus után, akkor nagyon csalódott voltam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest