Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
antibes2000
tag
sziasztok,
most szeretnék venni egy Airt, csak nem tudom, jol értelmezem-e a garancia kérdését.
Tehát, ha mondjuk megveszem egy sufni GSM boltban, akár bolti garanciával, akkor is simán bevihetem a gyári szervízbe javítani vagy cserélni 1 évig.
De ez az egy év nem onnan számítódik, amikor én megvettem a sufni GSM boltban, hanem amikor a GSM bolt megvette az hivatalis apple resellertől.
Nem kell számla, gari papír, gyári szám alapján nézik meg a gyári szervízben, hogy benne van-e még a termék az 1 évben.
Tegyük fel, már fél évig a GSM bolt polcán porosodott a termék, amikor megvettem, tehát ekkor számomra már csak félig él a gyári garancia?
Fél után pedig a GSM bolt lesz a garancia kötelezettje? Ami mondjuk nem egy életbiztosítás.
Jól értelmezem ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest