Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Lassan már 5-6 éve Laptopot használok, asztali gépet kiváltva. Sajnos el jutottam oda, hogy feleslegesnek érzem, le ülni mindig az asztalhoz, hogy használjam , akkor ha cipelni kell akkor kell hozzá táska, egyszerűen nem érzem már praktikusnak , mivel nehéz is , nagy is, meg nem használom ki ( Amire használom az Facebook, Messenger, Film nézés, böngészés , ennyi ) . Ezeket mindet szerintem meg tudnám oldani tableten is.
Nos, gondolkodom azon, hogy veszek egy iPadet és ahhoz egy billentyűzetet. De sajnos tanácstalan vagyok, hogy milyen iPad-et érdemes venni és létezik hozzá egyáltalán olcsó billentyűzet ami müködik is? Mert néztem azt is, de sokkalom az árát, ami 60k-nál kezdődik.. Annyit nem ér meg szerintem. Esetleg a billentyűzetet ki lehet valahogy váltani valami mással?
Illetve , melyik iPad-et érdemes megvenni? Amire használnám : Facebook, Messenger, Insta , Netflix, HBO , böngészés..ennyi szinte.
Kicsit szedett vedett tudom, de ez ilyen lett
Válaszotokat köszönöm
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest