Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Sanraith
üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz rá.
Ha a Galaxy tab S6 alá adod, akkor amiből kimaradsz: jó ideig szoftverfrissítés(még a 2017es sima ipad is kapja ). A rendszer smoothsága. (Tab S3 tapasztalatom volt, nem folyamatos ennyire.) hangszóróban tab s6ig bezárólag ipad a nyerő. Ott a felsőkategóriában nem tudom.
Grafikai appokban tündököl az appstore, pro create, affinity alkalmazások, videóvágó szoftver: luma fusion. Egy egyre jobb notipótlék oprendszer, versus dex, amire még mindig nem annyira vannak appok. csak nyögvenyelősen.
Szerintem az az ütőkártya főleg, hogy mostanság nagyon ráfekszenek az ipad-ekre, és az almáéknak megy a legjobban az, hogy vonzzák a fejlesztőket maguk után, míg a dex már jóideje elérhető, de mégsem mentek vele olyan sokra, persze ettől még nem rossz cucc az sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest