Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
Több mindentől függ, ha tényleg nem akarsz rászánni több pénzt akkor én az iPad 5 (2017), de inkább a 6-ot (2018) mondanám. Viszont ha hosszú távra fektetnél be, akkor én a legújabb stock IPad 7-et venném de ez már több mint 2x annyi, mint amennyit költenél. Viszont a 3GB RAM a jövőre nézve kell, a kettő már most sem muzsikál tökéletesen főleg ha olyan appokat futtatnál, mint a YT és esetleg egyéb közösségi alkalmazások, vagy épp böngésző. És az Air 2-ben illetve a feljebb írt két iPadben csak 2GB RAM van.
Kis példát írnék: nézegetek felniket az autómra egy csoportban Facebookon, fél órája görgetek lefele mire találok egyet ami tetszik kinézetre. Hiányos információk miatt nyitok egy Safarit, hogy rákeressek a felnire googleben, közben elfelejtettem hogy kell írni, mert valami olasz volt, ezért vissza váltok a FB alkalmazásban, ami ÚJRATÖLTÖTT és görgethettem fél órát megint mire újból megtaláltam. Aztán megint elrontottam valamit, megint visszamentem, megint újratöltött. Szóval ennyit a 2GB RAMról. Egyszerűen sokszor kevés.Ha teheted inkább vegyél részletre olyan modellt amiben min. 3GB a RAM, mert a jelenlegi modellek 2GB RAMmal érzésre kevesek és már sok bosszúságot okoznak. Mondom ezt én, aki szerintem pont arra használja amire te fogod és az átlag felhasználók jelenleg. Én valószínű cserélni fogom az Ipad 6-omat majd egy iPad 8ra (ha lesz) vagy jövőre egy Air 3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest