Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mazsiii92

senior tag

válasz huan #28361 üzenetére

Több mindentől függ, ha tényleg nem akarsz rászánni több pénzt akkor én az iPad 5 (2017), de inkább a 6-ot (2018) mondanám. Viszont ha hosszú távra fektetnél be, akkor én a legújabb stock IPad 7-et venném de ez már több mint 2x annyi, mint amennyit költenél. Viszont a 3GB RAM a jövőre nézve kell, a kettő már most sem muzsikál tökéletesen főleg ha olyan appokat futtatnál, mint a YT és esetleg egyéb közösségi alkalmazások, vagy épp böngésző. És az Air 2-ben illetve a feljebb írt két iPadben csak 2GB RAM van.

Kis példát írnék: nézegetek felniket az autómra egy csoportban Facebookon, fél órája görgetek lefele mire találok egyet ami tetszik kinézetre. Hiányos információk miatt nyitok egy Safarit, hogy rákeressek a felnire googleben, közben elfelejtettem hogy kell írni, mert valami olasz volt, ezért vissza váltok a FB alkalmazásban, ami ÚJRATÖLTÖTT és görgethettem fél órát megint mire újból megtaláltam. Aztán megint elrontottam valamit, megint visszamentem, megint újratöltött. Szóval ennyit a 2GB RAMról. Egyszerűen sokszor kevés.

Ha teheted inkább vegyél részletre olyan modellt amiben min. 3GB a RAM, mert a jelenlegi modellek 2GB RAMmal érzésre kevesek és már sok bosszúságot okoznak. Mondom ezt én, aki szerintem pont arra használja amire te fogod és az átlag felhasználók jelenleg. Én valószínű cserélni fogom az Ipad 6-omat majd egy iPad 8ra (ha lesz) vagy jövőre egy Air 3-ra.

Új hozzászólás Aktív témák