Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KZP
    őstag

Sziasztok nemrég rendeltem 2018as Ipad prot 11". (ez az első tabletem tehát nincs tapasztalatom)

Visszaolvasva a fórumban meg a neten böngészve vegyes véleményeket olvastam az utólagos üvegfólia védelemmel kapcsolatban.

Angol fórumon olvastam hogy üvegfóliával csak korlátozottan használható (nem találom most a linket) mindkét kéznek (újnak) érinteni kell a készüléket/képernyőt hogy normálissan lehessen használni vagy valami ilyesmi) de lehet ezt már orvosolták azóta

Ha minden igaz Pro verziók alapból kaptak a egy teljes körű fóliázást

Smart tokot alapból vennék, és ma rendelném a kérdés rendeljek-e mellé üveget is ...
    ami elgondolkoztat van-e értelme + tempered glass nak

- Felhelyezés (egy sima Iphoen 8-nál is jó pár percig masszírozni kell hogy minden buborék kimenjen: 11" nál ez hatványozottabban több probléma lehet e téren. telefonnál kötelező mert sokszor a zsebben van, de Ipad nél?
    - Ha netán vennék később valami hasonló billentyűzetes combo-t [link] akkor nem lenne gond a készülék behelyezésnél az a kis 0,3-5 mm többlet vastagság?

van itt Pro tulaj akinek van /nincs rajta üveg és mi a véleménye.

Az alap fólia az mennyire karcolódik idővel?
    köszönöm

Szia!
    Nekem 2018 Pro van, de nem volt rajta alapban semmilyen fólia. Szerintem egyiken sincs. Én rakattam rá üveget, amivel érzhetően jobban tükröződik, de ennyit nekem megér, hogy ne karcolódjon.
    Ekkora felületre házilag szinte lehetetlen felrakni buborék/pormentesen bármilyen fóliát. Érdemes nézni valamilyen céget, akik nem nagy összegért felteszik rá szépen.

Új hozzászólás Aktív témák