Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Zilliax
üzenetére
Szerintem az új chip az szinte biztos, hiszen az új pro modellekbe mindig a legbikább chip szokott kerülni.
Viszont egy kérdés, nem trollkodás, nem kötekedés szempontjából még véletlenül sem, de mi az a felhasználás amire a jelenlegi 11es pro nem elég professzionális, és vásárlásra, fejlődésre, váltásra készteti az embert? Ha jönne oled kijelző még színhelyesebb, professzionális technológiával, az oké grafikára és társaira(pl videóvágás), de ezen felül más? A Hangszóróban mi az amiben fejlődnie kellene? Nekem , az én fülemnek a 2019es ipadem is nagyon szépen szól, köröket ver a tab s3ra, amire kitekintettem még múlt év végén, pedig azon 4 hangszóró volt.
Méret ügyileg szerintem maradnak ezek fizikailag, képernyőben ha tudnak még vékonyítani hogy az izléses legyen szerintem max azt lépik meg. azaz mondjuk 11,2 és 13.1 de ez csak az én gondolatmenetem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest