Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zilliax
csendes tag
Most olvastam a szifon oldalon hogy az Apple március 31.-én mutathatja be az új iPad pro termêkcsaládot. Ez mêg jó de .. azt is írták, hogy az iPad Pro megkapja az iPhone 11 Pro tripla hátlapi kameráját, ebben fog csak újulni .. ez nagyon gyenge eresztés lenne 2 év termékfejlesztési ciklus után ,szóval remelem ez nem így lesz,mert akkor biztosan nem cserélem le a 11” promat. Elvárnék minimum egy: a13x chip, még jobb hangszórókat , oled kijelzőt végre ,és hogy maradjon 12,9 “ méret is,mert azt is olvastam hogy 12” modellre váltana az Apple.szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
Üzleti előfizetők hirdetései
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest