- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Zilliax
üzenetére
Szerintem az új chip az szinte biztos, hiszen az új pro modellekbe mindig a legbikább chip szokott kerülni.
Viszont egy kérdés, nem trollkodás, nem kötekedés szempontjából még véletlenül sem, de mi az a felhasználás amire a jelenlegi 11es pro nem elég professzionális, és vásárlásra, fejlődésre, váltásra készteti az embert? Ha jönne oled kijelző még színhelyesebb, professzionális technológiával, az oké grafikára és társaira(pl videóvágás), de ezen felül más? A Hangszóróban mi az amiben fejlődnie kellene? Nekem , az én fülemnek a 2019es ipadem is nagyon szépen szól, köröket ver a tab s3ra, amire kitekintettem még múlt év végén, pedig azon 4 hangszóró volt.
Méret ügyileg szerintem maradnak ezek fizikailag, képernyőben ha tudnak még vékonyítani hogy az izléses legyen szerintem max azt lépik meg. azaz mondjuk 11,2 és 13.1 de ez csak az én gondolatmenetem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Crimson Desert
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest