Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
zadir1
üzenetére
Hello! Ha letoltod az adobe acrobatot, akkor az az ituneson belul megjelenik. Nem vagyok gep elott, igy lehet hogy falsul irom le de azthiszem amikor ranyomsz a tableted kis ikonjara itunesban akkor ott ahol zenet tudnal ra tenni ott kell megkeresni dokumentum ratételt, majd ott fel lesznek sorolva programok, azon belul az acrobat is. Rakattintasz majd lesz egy tallózás gomb is valahol ott a környéken. Utana kivalogatod gepedrol a pdfeket es raimportalod. Kb ez a folyamat, ha nem eleg pontos akkor bocsi
este tudom tuzeteyebben leirni neked, de addig lehet valaki kiegesziti 🙂 de remelem tudtam segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
este tudom tuzeteyebben leirni neked, de addig lehet valaki kiegesziti 🙂 de remelem tudtam segiteni.