Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Touchpad engem csak normális egérkezelés esetén érdekelne, amit ios13ban kaptunk, az meh, uh emiatt bevállaltam, max 1 év múlva ha ios14 kap normálisabb támogatást lecserélem
mágneses csatlakozás valóban érdekesebb lehet, bár ott nem tudom mennyire tudnák megoldani, h stabil legyen rajta (azért ez más mint az apple féle mágneses megoldások, itt sokkal több pozició van s gyakran az ipadnél mozgatja az ember. Nomeg mint emltettem nekem nagy szempont volt az ágyban kanapén heverészve használat, S ilyenkor kb vízszintesen lefele van a tab, azt mágnes nem tartja meg rendesen (tudom, mert anyámnak gyári apple billje van s ott az nem volt az igazi stabilitás terén, néztem (ott eleve nem hasznos ha nem vízszintes felületen van a bill, de kíváncsi voltam a tartására)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mágneses csatlakozás valóban érdekesebb lehet, bár ott nem tudom mennyire tudnák megoldani, h stabil legyen rajta (azért ez más mint az apple féle mágneses megoldások, itt sokkal több pozició van s gyakran az ipadnél mozgatja az ember. Nomeg mint emltettem nekem nagy szempont volt az ágyban kanapén heverészve használat, S ilyenkor kb vízszintesen lefele van a tab, azt mágnes nem tartja meg rendesen (tudom, mert anyámnak gyári apple billje van s ott az nem volt az igazi stabilitás terén, néztem (ott eleve nem hasznos ha nem vízszintes felületen van a bill, de kíváncsi voltam a tartására)