Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Urgot
    tag

Igen érdekesség képpen érdekelt már mert alapvetően a noway volt ezekre az appokra ill támogatásra. Mondjuk én is leléptem arról a vonalról hogy új eszközöket vegyek (pl ipad pro2018-9... újonnan), de a támogatásból nem akarok kiesni semmiféleképp se.. Kivancsi is leszek hogy pl van a 2018 sima ipad ami 2GB RAM, annak vajon hogy lesz a támogatása pl egy 2017-es Pro-hoz képest??? Amiben erősebb proci és 4GB RAM van... 4GB RAM iOS alá nagyon sokáig elég kell legyen, nincs akkora teljesitmeny igény fejlődés mint mikor felment a RAM 512-ről 2GB RAM-ra..
    Bár gondolom majd a 2017-es pro support megszüntetését is meg lehet magyarázni: nincs benne neurális proci és hasonlók...

Az nagy előny apple nél hogy a lapka és rendszerük saját kézben van, úgy optimalizálnak ahogy akarnak. Itt nem az a kérdés hogy 2gb mire elég,hanem inkább az mi a terve az Apple nek egyes eszközeivel. Életben akarják tartani még vagy sem. Szerintem elég korrekt kifutási időt időzítenek termékekre, lehetnének sokkal mohobbak is.

Új hozzászólás Aktív témák