Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkdesign
    senior tag

Én az ios -t soha nem mondanám elavultnak, az egyik legfejlettebb rendszer ma.. aki egerezni akar vegyen laptopot, az iPad egy érintő érzékeny gép volt, van, és lesz is.

Nem kötekedésképp, hanem megvitatandóan, de nem értek veled egyet! :) Üzletpolitikailag szerintem közel 0 az esély, hogy bluetooth egeret engedjenek az ios-hez. De ha megnézzük a konkurenciát, pl tab s4, tab s5e, ott a dex mód, hozzácsapod az egered, meg a billentyűzetes eredeti tokot és mobil os-es pc-d van. Reklámozzák is így, de mögöttes igazság is van, mert marhajó szerintem. Ipad prot is reklámozzák, hogy kiváltja a pc-t. De hogyan? Bizonyos szitukban még ceruza mellett is kell a kezed, félig indokoltan félig indokolatlanul.. Másrészt én olcsósítva ugyan de vettem egy bt billentyűzetet a 2017es ipadhez, és azért nem használom, mert a touch és billentyű kombó nem áll kézre. Van hozzá normálisabb ceruzám is (elektromos elven működő, tényleg jó ). De úgy sem jön be a dolog. Ez apple pencillel sem lenne másként.

De visszatérve szerintem aki nem egyenesen egy márkát akar, azzal így ahelyett, hogy az ipadról a macbookra terelnék, szerintem inkább átterelik a konkurenciához. Vagy ami soha nem történik meg, az induló árakat ha lejjebb szállítanák, akkor esetleg jobban lehetne oda terelni az embereket. A sima macbook pl nagyon de nagyon bejönne nekem ipad helyett. De 100k huf vs 500k azért nem mindegy :D

Új hozzászólás Aktív témák