Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz LilProphet90 #16150 üzenetére
Mert gondolom olcsobb, mint a laminalt... Es gondolom a CPU is olcsobb lehet, mint az Air 2-ben levo... Ezert adja olcsobban.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Gomba
senior tag
válasz Alex91 #16151 üzenetére
Olcsóbb az A9 chip előállítása fajlagosan, mint az A8X-é. Az A9-et a TSMC és a Samsung is gyártja, illetve a chip előállítása is olcsóbb az architektúrája miatt. Ráadásul az A9-et haszánálja a 6s/6s plus is és oda még megy miatta a gyártás.
Egyébként én azt tippelem, hogy direkt kettéhúzták az ipad "piacot", olcsó új ipad belépő kategória, meg drága ipad pro kategóriára, hogy a kettő közé még beférjen egy air2 utód. Szerintem ez egy új 9,7" lesz, az ipad pro 9,7" utódja pedig a pletykált 10,5"-os vékonyabb kávájú lesz.[ Szerkesztve ]
Ép hardverben ép szoftver
-
Alex91
félisten
Egyszeru lesz itt minden! MacBook es MacBook Pro, iPad es iPad Pro... Szerintem most lesz majd iPhone es iPhone Pro. A mostani iPhone 7-es lesz a sima iPhone (vagy itt is olcsosit), es lesz egy Pro szeria.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
blakey
titán
válasz SoldierL #16156 üzenetére
Sima OTA volt és semmilyen visszaállítást nem eszközöltem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
galaxys80
veterán
válasz vadászcsiga #16149 üzenetére
Nem mértem stopperrel.
Engem ami érdekel, hogy jobb 10.3-al. -
bigsee
addikt
Sziasztok! iPad-ek, különösen a Pro-k hátulja mennyire kényes, karcolódós? Gondolkozom egy Smart coveren. Előző samumon is az volt, annak a hátulja ilyen érdes volt, abszolút nem karcolódott.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
-
veterán
Hi guys.
Kene egy kis help. Chrombol szeretnem a legfrissebb konyvjelzoimet beimportalni az ipad safarijaba. Hogy tudom ezt a legkonnyebben vegre hajtani?
3njoy the Lif3
-
veterán
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Külső HDD-ről le tud játszani filmeket az eszköz és ha igen milyen formátumokat?
Illetve usb female to lightning adaptert hol tudok itthon vásárolni?(a készülék nem az enyém, 2 hete vásárolták újonnan, azt hiszem 3-as ipad, nem air és nem a legújabb az uti ).
Aurea mediocritas
-
univerzita
addikt
válasz AXisBOLD #16171 üzenetére
Olyan HDD -ről ami csatlakozva van a otthoni wifin ( NAS, vagy routere) lehet telepített média lejátszóval filmeket streemelni. A legtöbb média playert erre képes ( ingyenes a VLC és viszi a mkv- és a ac3,dts-t. De USB-lighting adapter tudtommal csak képekre jó,filmeket nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz univerzita #16172 üzenetére
ez nem jó hír, sima mezei külső vinyó és nincs opció wifire csatlakoztatni...
hát akkor így nem lesz filmezés
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Noxy
veterán
válasz univerzita #16174 üzenetére
Ja, meg mondjuk az iPad-ra is fel lehet másolni, csak PC kell hozzá.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
AXisBOLD
addikt
válasz univerzita #16174 üzenetére
HDD adott, nem fognak venni.
akkor marad a másolgatás.(#16175) Noxy: hát ez látod eszembe se jutott...
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz univerzita #16177 üzenetére
így van
de majd szépen másolgatnak
azért köszi a segítséget!
Aurea mediocritas
-
univerzita
addikt
válasz AXisBOLD #16178 üzenetére
A lényeg hogy fel kell telepíteni valami média playert ( VLC ingyenes) és ha iTunes -t használ akkor abban meg kell nyitni telepített média playert és annak a dokument részébe kell bemásolni a filmet. Ha nem használ iTunes -t akkor Syncios, vagy 3uTools -al kell bemásolni a filmet a VLC - dokumentum részére.
-
agabe
addikt
válasz AXisBOLD #16176 üzenetére
Ha otthon hasznaljak akkor sima ugy a masolgatas.
Ha esetleg hordozhato megoldas lenne fontos akkor kellene valami ilyesmi jol johet.
itt egy leiras rola, vagy van mas gyartotol is
Droidrol ios-re masolasra, vagy csak adatok mentesere is kivalo tobbfajta keszulekrol egyszerre mondjuk egy utazas soran amikor kezdenek betellni a tarhelyek, power banknak is jo egy ideig es vinyot sem kell cipelni mert barmilyen pendrive, memkari bedughato.[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Air2 10.3
Valaki eszrevett valami gyorsulast? -
r3dsnake
nagyúr
-
MODERÁTOR
Megéri továbbra is Air 2-t venni, vagy az új táblára hajtsak inkább?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
D@niel
addikt
üdv, rá kérdezek itt is
nem sokára el viszik a retina minim, mert váltok majd az újra.
a piano tiles2 mentéseket hogy tudom megőrizni? magyarán ott szeretném folytatni, ahol abba hagytam.𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
köszi 👍🏻új iPad mini érkezésről tud valaki valamit?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
access_denied
senior tag
válasz access_denied #16131 üzenetére
Újrafogalmazva a kérdést, van olyan (ingyenes?) app, amelyikkel Windowsról tudom browse-olni a az alkalmazásokhoz tartozó fájlokat is? Csak egy fájl felülírásáról lenne szó.
iFunBox nem jó .
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest