Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kaptam egy ipad 2 wi-fi-t, ami nem kapcsol be (jailbrake-elve volt/van). DFU módba lehet rakni, de az itunes nem tudja visszaállítani. Amikor kiírja, hogy várkozás az ipad-re, az ipad-en megjelenik az alma logó egy csíkkal, de nem indul el az áttöltés és a itunes is csak várakozást ír. Próbáltam több pc-n, win10 és win7 alatt, vírusirtó kikapcsolva, de semmi. Valakinek tipp? Próbáltam a redsn0w nevű szofterrel is, régebbi itunes verzióval, de az meg azt írja a visszállításkor, hogy tegyem át recovery módba amit nem tudok megcsinálni.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Az 5. generációs ipad jó választás? Ha megvenném tudnék hozzá csatltkoztatni egeret?
-
Imy
veterán
iPad mini 2 meddig lesz tamogatott s meddig lesz hasznalhato? Evi 1-2 alkalommal hasznalom jellemzoen nyaralaskor.
-
Alex91
félisten
1 evig biztosan , utana a kerdes, hogy az Apple az 1 GB-os keszulekeket mikor lovi ki... 2-3 evnel nem adnek tobbet neki, de ki tudja...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Ha az igenyeidnek megfelel, akkor szerintem erdemesebb megtartani, mert ekkora meretben ugye nem frissitett az Apple. En is az iPad4-em most csereltem, hogy nem kapja meg az iOS11-et, egyebkent nem volt vele gondom, alapvetoen kiszolgalta az igenyeimet most is.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Laybee
őstag
Én azt szeretném megkérdezni, hogy milyen stylust lehet használni az Ipad 2017-hez? Köszönöm.
-
Süvi
őstag
válasz Warter #16965 üzenetére
és Jaded: Tollak témaköréhez.
Pro-hoz biztosan nem vennék csak Apple Pencilt (bár én a Pencil miatt vettem a Pro-t ) -
Ragnar95
félisten
Nem Prohoz Adonit termékek váltak be nálam a legjobban, jelenleg egy Pixelt használok nagy megelégedéssel. Néha ki lehet fogni őket Amazonon $20-25 körül, de ennél olcsóbban használható kapacitív tollat nem nagyon kapsz.
Prohoz megéri az Apple Pencilre beruházni, mert tényleg ver minden mást, bár haverom akinek Apple Pencile van, múltkor kipróbálta az Adonit Pixelem és azt mondta, nem sokkal gyengébb, de azért érezhető a különbség.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Jaded
őstag
Köszi!
Renault Megane IV Limited
-
Gomba
senior tag
válasz #05304832 #16973 üzenetére
De milyen relációban?
Ahogy meg lett írva fentebb a legkisebb wifis 9.7" pro utolsó ára 225k volt, de ez 32GB-os. Ezzel szemben az új 10,5"-es pro ára 246k de ez már 64GB-os. Ezt tekinthetnénk akár 21k áremelkedésnek is, vagy nem (attól függ, hogy a nagyobb kijelző/dupla tárhely az minek számít egy modellfrissítésnél).
Ép hardverben ép szoftver
-
scream
veterán
Hali!
Egyetemhez szeretnék venni (gyakokon jegyzetelés) egy iPad-et, de nem tudom milyet lenne érdemes, emellett lenne még rajta Netflix, hírolvasás, fórumozás, HearthStone.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen alternatíva van még az iPad Pro + Apple Pen-re, mert annyit azért nem szeretnék kiadni rá, illetve csak jegyzetelési célra (tehát, hogy nem hoz nekem effektíve bevételt) overkillnek érzem.
A pen amit kinéztem hozzá az vagy egy Adonit Mark vagy egy Adonit Pro, de az iPad-et nem sikerült belőni, hogy milyen lenne célszerű erre a feladatra.
Melyiket ajánlanátok?
-
D4ni
őstag
válasz #05304832 #16987 üzenetére
Mint írtam, webshopok nálam nem játszottak. Leírom ismét, 8-ból 8 gsm bolt, melyet (mostmár kiemelem) SZEMÉLYESEN felkerestem, a közölt árban nem volt benne a 27% áfa. ÁSZF ide vagy oda, az árgépen és árukeresőn is nagyszámban fordulnak elő hasonló boltok, a 0 perces használt készülékek, melyet csak (ahogy mondtad) utánajárással tud az ember kiszűrni. Valótlant állítanék? Kérlek, akkor járd végig pl. Ferenc körutat, de akár néhány elszórt szimplán pesti üzletbe bemehetsz ennek igazolására. Azt meg végképp nem állítottam,hogy cégesként vásárolj az istyleban. Süvi hozzászólásásra visszatérve, a 2 év szavatosság járni fog ugyan úgy a cégnek, viszont a garancia nem fog újraindulni.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
D4ni
őstag
válasz #05304832 #16991 üzenetére
Miért keresgélnék rossz helyen? Szeretek megbizonyosodni a boltról, ugyanis a 14napos elálláskor(webes vásárlás) nem kapod vissza azonnal a pénzed, 30 napjuk van rá. 30 nap (+ 14 nap ha az elállási időt is figyelembe vesszük) simán eltűnhet a cég, vagy csak szimplán rádverik hogy elrontottad a gépet és azért akarod vissza küldeni, a 72 órás bevizsgálásnál pedig szintén bármit megtehetnek. Valamint ismét leírom, nem kerestem fel webshopot, tehát nem kerestem fel webshopot... Természetesen mindenki spórolni akar, de egyenesen baromságnak tartom a legolcsóbb, legmegbízhatatlanabb webshoptól való vásárlást a későbbi problémákra való tekintettel. Ha a pénzemről van szó, sosem bízok semmit a véletlenre. Főként,hogy szinte egymás mellett vannak a boltok pl a körúton. A linkelt aqua megbízhatóbb helyekre tartozik természetesen, a cég hosszú életét is figyelembe véve, de a plusz garancia sok esetben nem garancia.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
zolikaDB
veterán
Masnal sem megy Safarin a hasznaltauto.hu?
"Protocol error"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest