Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_flamer
aktív tag
-
twi452
senior tag
válasz Carasc0 #31002 üzenetére
Érzésre picit más illetve a matt fólia nem annyira érzékeny a zsírfoltokra de ez is inkább rajzolásnál érdekes ott zavaró mikor egyszer csak más ellenállása lesz a ceruzának és "megakad" miközben húzod a vonalat.
Hátránya, hogy matt ami nyilván látszik is plusz az is látszik, hogy ahogy használod ezek azért összekarcolódnak, elhasználódnak.
Az én paperlike-om két nap rajzolás után már tiszta karcos de ez ilyen. Persze nem zavaró mert ahhoz nagyon nézni kell de nem örökéletűek ezek.A paperlike-ot nagyon nyomják yt-on.. igazából annyival nem jobb mint amennyi a felára a többihez képest. Kicsit kevésbé rontja le a képet a mattsága mint az olcsóbbak.
[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
válasz ittakary #31006 üzenetére
Van akinek ez céleszköz és tényleg sokkal rosszabb grafikai munkát csinálni a sima üvegen mint egy fólián aminek van egy kis érezhető normális ellenállása.
Nálam pl kb állandóan egy állványon van az iPad az asztalon és másra nem igazán használom csak rajzolása procreate-ben.Napközben telefonon meg tudok oldani bármit, otthon meg youtube-ra, filmekre ott a nagy tv kényelmesen, játékra konzol, könyvekre egy kicsi Kindle.
Az egyetlen plusz dolog amit az ipaden imádok használni a képregények olvasása 😄 -
Parson
addikt
válasz ittakary #31006 üzenetére
Több százezer? Akció nélkül 369,40- EUR az iPad 8... ez 365-ös HUF/EUR árfolyamon (jelenleg 355 az mnb.hu-n) 134.831,- HUF. Ez nincs több százezer, csak egy százezer valamennyi - a többi mind csak feláras ehhez képest, ettöl még egy iPad innen indul jelenleg.
Amúgy meg hagyjuk meg mindenkinek a saját izlése szerinti használatot. Ha vkinek jobban tetszik fóliával, akkor hagy ronditsa el (fólia tagadó izlése) / szépitse fel (fólia kedvelö user izlése) kénye kedvére.[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Experimental features menüpont alatt van olyan lehetőség amit érdemes kipróbálni vagy ajánlott a be vagy ki kapcsolásra?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
BLC
tag
Sziasztok!
Szerintetek az ez évi fekete pénteken az Apple az iPad kiegészítőket ki fogja Akciózni?Üdv:
BLC -
DaveNo1
veterán
Tavaly voltak jó dealek istyle-nál 17-es prokra, de most úgy látom a régebbi készülékekből már nem igazán van készlet, így idén szerintem nem lehet ilyen nagy dealekre számítani.
Mediamarkt stb-nál lehet 10-20% közötti kedvezmény szerintem a sima iPadre, és 10% körüli kedvezmény Pro/Air készülékekre, többet nem várok.
Karácsony környékén még Pro 18 mellé lehetett szerezni ingyen pencil 2-őt, talán ilyen lehet idén.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Carasc0
őstag
Gergőke88
Jaded
Ceruzával használjátok?Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
benyo513
tag
Én meg még mindig várom az iStyleos rendelésemet (amit 10.24-n rendeltem meg)
-
consono
nagyúr
válasz benyo513 #31023 üzenetére
Nekem (asszony pedagógus) december 9-re igazolták vissza az Edu store-ból a sima iPad-et, egy hete... Mondjuk úgy is a fa alá van szánva:)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MrChris
nagyúr
Lányom az ipad proját padlóztatta kb 1m magasból, az eredmény, hogy se kép se hang, töltőre dugva se történik semmi. Mi mehetett tönkre? Vajon mibe fog ez nekem fájni?
-
-
mazsiii92
aktív tag
válasz MrChris #31026 üzenetére
Amennyire tudom közvetlenül az iStyletól, iPadet nem szervizelnek, sem garanciában sem azon túl. Ha garanciaidőn belül lesz valami meghibásodás, akkor fődarab csere. Na most mivel itt nem meghibásodás történt, így szerintem ez neked egy új iPad árában fog fájni. Persze nem szép, de ha nem látszik külsérelmi nyom és még garanciás, akkor megpróbálhatod szervizetetni egy APR-nél.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
MrChris
nagyúr
Sajnos erre már nincs gari, aszem 2018-as, nem nagyon ismerem ezeket. Hát ez szivacs ha eleve semmi módon nem javít senki se ilyen gépet.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz MrChris #31029 üzenetére
Van, aki javít, ha körülnézel a neten, fogsz találni cégeket. A baj az, hogy a javítás is nagyon drága és gyakorlatilag nem tudhatod előre, hogy milyen minőségben sikerül.
Teljesen vegyes tapasztalataim vannak, nekem mondjuk csak kijelzőcserére, de jártam neves szervizben, kevésbé nevesben, egy-egyben több alkalommal is, és alkalomról alkalomra változik az elégedettségem mértéke.
Utoljára garanciális készüléket tört a fiam, és inkább a majdnem új áron való hivatalos cserét választottam, mint a javítást. Teljes lutri. Olvasgass review-kat a szervizekről, amiket kinézel, árulkodó.
http://www.arrayoflilly.com
-
MrChris
nagyúr
válasz ArrayOfLilly #31031 üzenetére
Hűha, ez érdekes terméktámogatás. Akkor utánna nézek, kicsit emésztgetjük, de ha ilyen árak vannak szerintem kuka lesz a vége.
-
Jaded
őstag
A 11"-es iPad Pro tokok jók lehetnek az Air 4-re? Nem találok értelmes tokot sehol
Renault Megane IV Limited
-
-
polar-x
tag
Sziasztok! Ipad-et szeretnék venni netes böngészésre és facebook , youtube esetleg pici fotó szerkesztésre ! 2 tipus között nem tudok dönteni !
Ipad 7 2019 Wifi+Cellular 32Gb lenne 119.900ft teljesen új ( extreme digital)
Ipad 8 2020 Wifi only 32Gb lenne 134.900ft ( bárhol kb)
A kettő közül melyiket érdemesebb megvenni? Azt néztem hogy a 2019-es modell régebbi procit használ( A10) nagyon ki fog jönni a különbség böngészés , youtube stb közben? Vagy vegyem meg inkább a 2020-ast és majd adok neki netet hotspoton?
-
Cyberbeni
addikt
válasz polar-x #31046 üzenetére
Böngészés, facebook és youtube-ra nem lassú. Ha a pici fotó szerkesztés azt jelenti, hogy benyomod, hogy rakja rá egy csomó képre az autómatikus korrekciót, majd otthagyod, hadd dolgozzon, akkor arra szintén elég az A10. Én máshogy nem szoktam fotót szerkeszteni az iPad 6-on (ugyanaz, mint a 7, csak 9,7 colos képernyő), úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni.
Sokan azt hiszik, hogy még mindig az van, mint az első okostelefonoknál, hogy ki van centizve, hogy a böngészés mellett már nem jut másra erőforrás és ha egy későbbi OS egy picivel több erőforrást foglal le alapból, akkor már akadozni fog böngészés közben a görgetés, de ez nem így van.
-
Carasc0
őstag
válasz Cyberbeni #31047 üzenetére
Anyumnak is Ipad 6-ja van. Teljesen elvan vele. Talán amit nagyjából lassúnak tartok, de még használható kategória az az A8. Viszont az A8, UE4 motorra épített játékokkal már nem bír el. Én csak egy játékkal szoktam játszani telcsin, de szenved a teló. Tűzforró és gyakran leáll a játék. A14 alapokon vajként futhat, szinte üresjáratban tartva a rendszert.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest