Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki megnézné,hogy a youtube appban a jobb felső sarokban lévő kereső ikonra mit reagál a program? nekem csak egy nagy fehérség jelenik meg.
-
updog
őstag
Sziasztok!
iPadet szeretnék venni (1-2 spéci ios-only app miatt), viszont így full outsiderként csak annyit látok, hogy minden évben kijött minden modell IS.

Mondjuk ebből a felhozatalból (amazon.de ipad <300EUR (de inkább <100.000 ft
) mit lenne érdemes megvenni? (lehet refurb. vagy akár használt is, nyilván itthonról is akár apróról). Egyetlen cél van vele: 8", még inkább 10"-on bírjon 2-3 óra képernyőidőt wifivel minimális böngésző esetleg 720p/1080p youtube ésvagy hasonló videók belső tárhelyről történő lejátszása mellett, és persze azért ne legyen idegesítően lassú (korából, elhasználtságból, konstrukcióból, bármi egyéb okból fakadóan). Köszi előre is!

-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Van egy régebbi ipad, ami már nem használhatja az iTunes Store-t.
Hogy lehet megoldani, hogy appokat tudjak felrakni rá? Így csak azok az appok vannak, amik gyárilag fent vannak az Ipaden., -
g@bo
nagyúr
üdv urak
ipad air 4 2020 eddig kikapcsolt, és be is ha a mágneses tok lapját fel/lehajtottam, ezt a tulajdonságát megunta, vajh miért?
-
moleculez
veterán
Air4 + PS4 controller+ Grid

-
Divinity
őstag
válasz
Maxxy10
üzenetére
+1, nem fog saját maga ellen menni az Apple, inkább csak apróbb csiszolásokat várok én is de desktop kategóriás appokat, pláne komolyabbakat még nem. Pláne, hogy a rendszer is alkalmatlan rá, ez nem oda vissza működik, hogy M1 macen mennek akkor nem nehéz portolni M1 iPad-re sem, közbe meg kb lehetetlen
Az biztos, hogy valami vegyítés az irány de szvsz még évek mire oda jutunk, addig meg minek adjon el egy gépet mindenre ha a kettő is elmegy? -
tyuxy
tag
Sziasztok
jelentem sikerült beszereznem egy 11ipad pro 2020at szóval mostantól aktívabb igyekszem majd lenni itt is
egy gyors kérdés így előre üveg vagy puhább fóliát szerezzek be vagy esetleg hydrogel?? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) mit lenne érdemes megvenni? (lehet refurb. vagy akár használt is, nyilván itthonról is akár apróról). Egyetlen cél van vele: 8", még inkább 10"-on bírjon 2-3 óra képernyőidőt wifivel minimális böngésző esetleg 720p/1080p youtube ésvagy hasonló videók belső tárhelyről történő lejátszása mellett, és persze azért ne legyen idegesítően lassú (korából, elhasználtságból, konstrukcióból, bármi egyéb okból fakadóan). Köszi előre is! 

A médiába ajánlották hogy vágnak rá egy ilyen speciális fóliát de nem Éltem a lehetőséggel 12 ezer magyar forintért