Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
consono
nagyúr
Ha ez billentyűzet lenne magyar kiosztással én is így dolgoznék Néha. De legtöbbször kell a két kijelző, vagy legalább a gép+iPad (ezen megy egész nap a Teams)...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tyuxy
tag
Sziasztok
jelentem sikerült beszereznem egy 11ipad pro 2020at szóval mostantól aktívabb igyekszem majd lenni itt is
egy gyors kérdés így előre üveg vagy puhább fóliát szerezzek be vagy esetleg hydrogel??iPhone 11 pro max
-
Divinity
őstag
válasz Maxxy10 #34007 üzenetére
+1, nem fog saját maga ellen menni az Apple, inkább csak apróbb csiszolásokat várok én is de desktop kategóriás appokat, pláne komolyabbakat még nem. Pláne, hogy a rendszer is alkalmatlan rá, ez nem oda vissza működik, hogy M1 macen mennek akkor nem nehéz portolni M1 iPad-re sem, közbe meg kb lehetetlen
Az biztos, hogy valami vegyítés az irány de szvsz még évek mire oda jutunk, addig meg minek adjon el egy gépet mindenre ha a kettő is elmegy?return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
addikt
-
moleculez
veterán
Air4 + PS4 controller+ Grid
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
g@bo
nagyúr
üdv urak
ipad air 4 2020 eddig kikapcsolt, és be is ha a mágneses tok lapját fel/lehajtottam, ezt a tulajdonságát megunta, vajh miért?
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Van egy régebbi ipad, ami már nem használhatja az iTunes Store-t.
Hogy lehet megoldani, hogy appokat tudjak felrakni rá? Így csak azok az appok vannak, amik gyárilag fent vannak az Ipaden., -
Sziasztok!
iPadet szeretnék venni (1-2 spéci ios-only app miatt), viszont így full outsiderként csak annyit látok, hogy minden évben kijött minden modell IS.
Mondjuk ebből a felhozatalból (amazon.de ipad <300EUR (de inkább <100.000 ft ) mit lenne érdemes megvenni? (lehet refurb. vagy akár használt is, nyilván itthonról is akár apróról). Egyetlen cél van vele: 8", még inkább 10"-on bírjon 2-3 óra képernyőidőt wifivel minimális böngésző esetleg 720p/1080p youtube ésvagy hasonló videók belső tárhelyről történő lejátszása mellett, és persze azért ne legyen idegesítően lassú (korából, elhasználtságból, konstrukcióból, bármi egyéb okból fakadóan). Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki megnézné,hogy a youtube appban a jobb felső sarokban lévő kereső ikonra mit reagál a program? nekem csak egy nagy fehérség jelenik meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Asztalos klub
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Egy évet még biztosan várni kell a következő OLED iPadre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője