Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ön nyert!

-
Gomba
senior tag
Akit esetleg érdekel: IPP "11-en ios13 dev6/PB5 beta eddig nálam hiba nélkül fut (2 napja). Safari kiváló például (végre hasznaltauto.hu-n a képeket is megnyitja az autóknál
) -
Gomba
senior tag
válasz
üzenetére
De milyen relációban?
Ahogy meg lett írva fentebb a legkisebb wifis 9.7" pro utolsó ára 225k volt, de ez 32GB-os. Ezzel szemben az új 10,5"-es pro ára 246k de ez már 64GB-os. Ezt tekinthetnénk akár 21k áremelkedésnek is, vagy nem (attól függ, hogy a nagyobb kijelző/dupla tárhely az minek számít egy modellfrissítésnél).
-
Gomba
senior tag
válasz
smallcurrant
üzenetére
A Smart cover ami az airekhez jó jó lesz hozzá (pro 9,7 nem vagy nem biztos, mivel ott máshol van a mágnes).
-
Gomba
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Olcsóbb az A9 chip előállítása fajlagosan, mint az A8X-é. Az A9-et a TSMC és a Samsung is gyártja, illetve a chip előállítása is olcsóbb az architektúrája miatt. Ráadásul az A9-et haszánálja a 6s/6s plus is és oda még megy miatta a gyártás.
Egyébként én azt tippelem, hogy direkt kettéhúzták az ipad "piacot", olcsó új ipad belépő kategória, meg drága ipad pro kategóriára, hogy a kettő közé még beférjen egy air2 utód. Szerintem ez egy új 9,7" lesz, az ipad pro 9,7" utódja pedig a pletykált 10,5"-os vékonyabb kávájú lesz. -
Gomba
senior tag
válasz
koxminator
üzenetére
Lehet én is veszek egyet a törött laut helyett
, vagy mellé... -
Gomba
senior tag
Egyébként az új iPad-be a 2. generációs touch id került?
-
Gomba
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Termékpolitika. Akarnak tolni az új termékek irányába. (egyébként még így is messze jobb támogatás a lentebbi vázolt 4 év, mint bármely más android tablet esetében)
Ha megnézed az ipad3 (ami 2012-ben jelent meg) már nem kapta meg az ios10-et ami 2016-ban, 4 évvel később jelent meg.
Szerintem most az ipad air nem kapja majd meg a ios11-et (ugye egyrészt kvázi ennek frissítése a mostani - a héten megjelent - iPad). 2013-as megjelenés - 4 évvel később vagyunk De ez a wwdc-n júniusban úgyis kiderül
Ezután a sorban az ipad air2 jön (2014 megjelenés - 4 évvel később az ios12-van/lesz ha minden marad így)Persze ha az ipad2 támogatását nézed, akkor jobb volt a helyzet, de ott hosszabb volt a két termék megjelenése közötti idő.
Fentebbiek találgatások, azonban az tuti, hogy a pro tovább lesz támogatva és ez sem elhanyagolható a vásárlásnál.Annyi még, hogy az új ipad-ben már A9 van, az air2 még A8X. Szerintem ez is számít, hogy hány architektúrát támogatnak. Pl. funkció csorbulás is lehet adott esetben - és ez hamarabb, mint teljes frissítés vesztés (lsd. iphone-nál rise to wake nincs A8 szériában vagy előtte)
-
Gomba
senior tag
Előzőekhez:
Azért a fentebb linkelt helyeken ~180-ért kapsz most 32 GB-os 9.7"-es ipp-t (ipad pro). Az úgy 50-60-nal több a hasonló tárhelyű ipad air2-nél.
Viszont az ne hagyjuk ki a számításból, hogy mikor jelent meg az air2. Minden attól függ, hogy milyen időtávra tervezed. iOS11-re talán még nem (csak iPad Air), de iOS12 frissítést nem fog megkapni. Az, ha az eddigi gyakorlatot nézzük, jövő ősszel, tehát másfél év múlva fog megjelenni.
Tehát (ha minden műszaki kérdést mellőzünk), akkor az a kérdés, hogy akarsz e most venni 110-130 ezerért egy olyan ipad-et (air2), ami szinte biztos, hogy nem fogja megkapni csak a következő nagy frissítést (ios11), vagy olyat akarsz, ami hosszabb távon is frissül.Egyébként ízlés dolga, de a true tone nekem nagyon bejött, meg a 4 hangszóró is.
-
Gomba
senior tag
válasz
koxminator
üzenetére
Nekem Laut Trifolio van... ár/érték arányban jó lenne, bár a hangszóró kivágásnál egyik oldalon, másik oldalon meg a sarkánál eltört 2-3 hónap használat után.
Amazonon van olcsó Moko case. Szerintem az jó lehet. Vagy esetleg egy Moko szilikon hátlap mágneses apple (túlárazott, de nincs alternatívája) cover case-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)