Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok .
Van egy IPad Pro-m , az lenne a problémám , hogy folyamatosan azt írja ki :nincs SIM kártya .
Először azt hittem , hogy a kártya adta meg magát , így bementem a szolgáltatóhoz , cserélve is lett de ugyan úgy kiírja .
Még arra gondoltam , hogy 16.4 telepítése idézheti ezt a problémát , mert szinte egyidőben jelentkezett a hiba . Ha nem ,akkor lehet hardveres a probléma .
Itt jön a kérdés , gyári visszaállítás után újra jelentkezik a hiba , hova érdemes vinni szervizbe?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sumptuous
senior tag
válasz Luck Dragon #43001 üzenetére
Nem tudod átváltani a kártyádat eSim-re? Akkor megúszhatod a szervizelést/gyári visszaállítást. Ha szoftveres, akkor később úgyis javítják.. ha meg hardveres, nem biztos, hogy megéri javíttatni.(Ha garin belül vagy, akkor nem szóltam.)
[ Szerkesztve ]
-
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok !
Segítségre lenne szükségem. Adott egy 4 generációs Ipad 4. Ami sajnos csak ios 10.3.4 így nem engedi feltelepíteni a facebook alkalmazást . Van bármi lehetőség ezt megoldani ?El. Psy. Congroo.
-
bostone
addikt
válasz adamkaa777 #43006 üzenetére
Böngészőből?
-
consono
nagyúr
válasz bostone #43007 üzenetére
Nem nagyon lesz más szerintem sem. Meg lehet próbálni mondjuk az alternatív FB appokat is, pl. Friendly + én évek óta ezt használom gond nélkül telón és iPaden is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
bostone
addikt
Imessage megosztás mobil és tablet között engedélyezett, mégsem működik a szinkron.
Hol lehet a hiba? -
kchris78
veterán
válasz adamkaa777 #43011 üzenetére
hat nem sok esely van ra. Van egy ellenorzes verzioszamra ha nem teljesul megall.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz adamkaa777 #43011 üzenetére
Regebben az volt a megoldas, hogy az Apple ID-del egy tamogatott eszkozon letoltod az adott App-ot. Aztan a regi eszkozon mar le lehetett tolteni a megvasarolt App-ok kozott az azon az eszkozon meg futo verzio szamu, regebbi App-ot. Most, hogy ez meg mukodik-e…?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Egy megbízható és ha lehet ingyenes stabil app kellene amivel le tudnàm zárni akármelyik alkalmazást Face ID -val . Előre is köszi szépen
-
Gubu0101
veterán
Udv!
Ezt neztem most [link] kerdes,hogy valyon erdemes megvenni?
Vagy engedjem el es vegyek egy eredeti 2. gen-es pencilt?(2022-es pro-hoz).Elmeletileg azt irja,hogy az osszes pro-val kompatibilis.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Mátésum #43017 üzenetére
Az nem lenne gond.En se akarok rajzolgatni meg profibb dolgokra hasznalni,irasra lenne stb.Beszerzek egyet aztan meglatom.Egyenlore jovoheten erkezik meg az ipad addig nem akarok megrendelni,meg a lenyeg nincs a kezemben Koszi
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
schor
tag
válasz Gubu0101 #43016 üzenetére
[link]
Nekem ilyen ESR van, igaz, már vettem egy Apple Pencil 2-t is, de az ESR is tökéletesen működik. Tulajdonképpen nem is érte meg a váltás. Egyetlen hiányossága van, az oldalán taperolással váltás nincs rajta.
Ha ez nem olyan fontos, szerintem szuper választás. Az ESR eleve egy jó név, eddig egyik termékükben sem csalódtam. -
vendingo
veterán
Üdv
A héten elvileg megjön az ipadem. Pár kérdés, mert utoljára iphone 6-nál használtam apple terméket, akkor nem voltam oda érte.
Még mindig itunes-al kell bohóckodni, ha valamit szeretnék rá tenni?
Külső háttértárat tudok rá csatlakoztatni, hogy onnan pl filmet, képet nézzek? Nas nem opció, mert nem mindenhol van internet elérésem, a 64gb tárhely meg nem valami acélos.
Sok helyen a k380 billt ajánlják hozzá, de ez nem magyar. Van valami ajánlott HU kiosztású kisméretű billentyűzet?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz lugosi #43022 üzenetére
Köszi. Mivel kezeli a külső meghajtót, így meg is van oldva az adatok rápakolása, lejátszása. Itunes-t nem tervezek használni.
Megnéztem a POP-ot, sajna ebből se találtam magyar kiosztásút, így marad a keresgélés, vagy a k380.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Mátésum
aktív tag
válasz vendingo #43021 üzenetére
Szia, nagyon sokáig kerestem én is egy jó billentyűzetet Ipadhez. A Logitech cuccok nagyon szimpatikusak, de egyrészt a külföldi kiosztás kompromisszumos, másrészt az ár néha nagyon magas. AZ MX Keys nagyon tetszett, de az már tényleg elég horror. Aztán több tesztben is olvastam a Satechi billentyűkről, pontosabban a Compact Baclit billentyűről, ami jóval olcsóbb, mint a Logitech, nagyon hasonló gombokkal, mac rendszerhez készült, multi device (3 eszközt lehet hozzá csatlakoztatni) nekem nagyon megtetszett. Sajnos itt is kompromisszum, hogy nem magyar a kiosztás, de el vagyok vele, minden karakter megvan, és a gépelés nekem nagyon kényelmes rajta, esetleg nézz rá.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, pencil 2 gen nél valahogy letudom ellenőrizni az aku elhasználódás mértékét?
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Ki milyen USB-C Hubot használ ? Ipad Pro M1 modelltől felfelé ha lehet..
HDMI 4K 60 hz legyen rajta az fontos lenne ,hogy azzal tényleg működjön. És ,hogy lehet TV-vel összehozni , hogy az egész képernyőre vetítse ne csak középre? -
crue
őstag
Sziasztok!
Mitől van az, hogy iPaden Apple Musicban nem jelenik meg egy adott előadó összes albuma, miközben iPhone-on látszik mind? Apple ID ugyanaz mindkét eszközön.
-
Mátésum
aktív tag
válasz kinder93 #43032 üzenetére
Huh, én 11.999 Ft-ért vettem, nem néztem az árakat, bocsi.
https://www.bestmarkt.hu/satechi-st-acbkm-wireless-billentyuzet-angol-us-p763419
35 ezret nem adnék érte, az biztos. Én az MX-hez írtam, hogy jóval kedvezőbb, mert az ha jól tudom, 50 körül van[ Szerkesztve ]
-
Mátésum
aktív tag
-
őstag
válasz ittakary #43031 üzenetére
Ehhez lenne egy kérdésem.
Hétvégén voltunk szállodába, és kitettem az iPad Pro kijelzőjét HDMI kábellel - nem tükrőzéssel, hanem két monitoros módban.
Van arra lehetőség hogy csak a TV kijelzője legyen aktív?
A film alatt így végig ment az iPad kijelzője - igyekeztem fekete képet kitenni fullscreen-re, ne égjen be valami, meg lehúzni a fényerőt.Ha lezártam akkor nyilván minden elsötétült.
Vagy ez ilyen, és majd talán valami frissítéssel jön valami?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Végre megcsinálták amit évek óta kitaláltam: mágneses, matt képernyővédő. Végre nem kell dönteni a szemcsés kép, vagy matt textúra között. Szerintem rendelek is egyet. Jegyzeteléshez felrakom, utána leszedem🤷♂️.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
consono
nagyúr
válasz koxkids #43038 üzenetére
Ez ilyen, szerintem ne is várj arra, hogy majd frissítéssel változni fog... Az a csoda, hogy már úgy ahogy megy a külső monitor kezelése. Majd az M3-nál vagy az M4-nél eladják forradalmi újdonságnak, hogy tud működni lekapcsolt belső kijelzővel
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Cyberbeni
addikt
-
vendingo
veterán
Megjött az ipad 9.
Külső eszközt hogyan tudok csatlakoztatni? Pl pendrive? Rádugva nem történik semmi.
Jelly scrolling szerencsére nincsen, de a mono hang, és a 60hz eléggé zavaró.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 12 hónap szavatosság névre szóló számla!
- Eladó bontatlan Új Apple iPad 9th gen Ezüst 256Gb Wifi
- Apple iPad Pro 12.9" billentyű+tok új eladó.
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - MK5 - i5 7200 - Ütésálló tablet - (több darab)
- Apple iPad Air 5 mágneses billentyűzetes tok 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest