Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz moleculez #40999 üzenetére
De papíron, ami szintén tapad kicsit, könnyebb írni, mint üvegen, nem? Én kimondottan nem szerettem a pencilt az üvegen (mondjuk lenyúlta a lányom, őt nem zavarja)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
addikt
Pixelmator Photo már kiadta a frissítést, ez is csak M2-vel támogatja a pencil hovert.
Így jártunk azt hiszem.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
dbocskai
tag
Nem volt még Ipadem, főleg autóban filmezésre, otthon böngészésre, videótelefonálásra, gyerekeknek játszani keresek tabletet. Mennyire kényelmetlen a filmezés tekintve, hogy nem 16:9 a kijelző aránya? Lehet érdemesebb erre egy olcsóbb Androidos tabletet keresni? Nincsenek nagy igények, de nem akarnám 2 év múlva lecserélni, mert mára böngésző is akadozik rajta.
Nem találtam róla eddig discussiont, ha Apple csak szerintem éri meg jobban Egy refurb Air 4-et venni, mint egy sima Ipad 10-et? Árban ugyanott vannak, az airnek jobb a kijelzője. Mi szólna a sima Ipad mellett?
[ Szerkesztve ]
-
Kikike
tag
válasz dbocskai #41007 üzenetére
Majd jönnek hozzáértőbbek nálam, de én ugyanerre a célra iPad 9-et vettem kb fél éve, de ha ma kellene venni akkor is ezt vennék. Még ki lehet fogni 140.000alatt.
A képarány miatt sosem panaszkodtak, van fekete csík, semmilyen szinten nem zavaró szerintem.szerk: Közben annyira megtetszett a rendszer, illetve munkában is tudom használni, hogy magamnak is vettem ipad-et… teljesen jól beleillik a már kialakított google ökoszisztémába is.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz lorcsi #41004 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a gond a szilikonnal. Nalam koszolodtak, elszinezodtek a szilikon tokok. Ez, amit ajanlottam, teljesen jo.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
milkabrams
őstag
Mi a helyzet a iPad OS 16.1 megjelenésével?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Rage47
veterán
válasz milkabrams #41015 üzenetére
gondolom 19 óra után tölthető
-
addikt
válasz CharlieDrop #41016 üzenetére
Szerintem nem lesz mert az emberek azt se tudják miről van szó.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
dbocskai
tag
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz CharlieDrop #40986 üzenetére
Alzasbol nem rendeltél végül? Én most rányomtam egyre és ki is fizettem. Kicsit mérges vagyok mert múlt het elején írtam a cégünk IT-s emberének hogy 369 ért rendeljen az air5 cellular 256osbol és persze cseszett rá. Szóval most reménykedem, hogy nem dobják vissza.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
M3aN
senior tag
válasz CsiguszMaxim #41020 üzenetére
Előző héten rendeltem Alzásat, azóta semmi hír felőle. Nagyon kiváncsi leszek.
notebook.hu szintén zenész, itt próbálkozott valaki? -
Micsurin
nagyúr
válasz Kikike #41022 üzenetére
A14, kamera, külső + képernyő ennyi... nem is tudom növeltek 4GB-re ramot egyáltalán?
edit.:
16.1-et ennyire nem várnám mint egyesek, 12 minire feltettem a 16-ot és valami egészen katasztrofális lett az akkuidő. 15.7-el hoztam el azzal teljesen jó volt imádni való kis telo...[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Kikike
tag
-
veterán
-
addikt
Ami nálam van egy hetes béta alatt:
A blured háttérkép el van csúszva sokszor mappáknál.
PIP-ben az srcub bar tök hülyeséget mutat
Sok ikonnak a menükben elcsúszik az elmosott kijelölt háttereMással nem találkoztam eddig.
Egyébként tényleg kellenek ezek a hardveres megkötések az apple-nek, mert a most négy éves pro-m enélkül még mindig teljesen elég lenne mindenre.
Ezért kellenek ilyen dolgok, hogy bizonyos új appok csak m1-m2 exlusive kell hogy legyenek. És persze megértem ha kell nekik a ram, mert a 4 ami ebben van az röhelyes manapság, pedig a proci a mai napig szörnyen erős egy tabletbe. Na meg hiába ugyanaz a ceruza és valamilyen szinten működne is a hover, le kell tiltani, mert nem venné senki az újat. Lásd Stage manager, ami így kb egy teaser-nek jó, mert még a 12.9-es ipaden sincs értelme, viszont külső kijelzőn alapnak kellene lennie de ez is proci limitált.
Szóval piszok jó vétel volt 4 éve az ipad pro, de ahol lehet gáncsolják már, hogy vegyük meg az újat. És nem is nagyon lehet panaszkodni érte, mert még a plusz funkciók nélkül is gyönyörűen működik, hogy rohadjon meg.. És 4 évet úgy tette le az asztalra hogy szavam nem lehet. A 2020-as már kissé átverés szagú, mert ugyanazokba a limitekbe fut bele, hiába másfél évvel újabb és még az M1-es tavalyi sem kapott meg mindent, ami kvázi pofánbaszás.
Így elkönyvelve én jártam a legjobban.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
kezo0
addikt
Érdekes, hogy ezt most csak úgy kinálja fel, mintha opcionális lenne a dolog… Vagy mindig így szokott megjelenni egy frissítés? Nem emlékszem. És nem arról volt szó, hogy az iPadekre már egyből a 16.1 fog kijönni?
szerk.: ha rányomsz, ott már a 16.1-et kínálja fel.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
SharpSA
veterán
Egész jó ez a porondmester így élőben, de kombinálva a több terület nézet beállítással és kikapcsolt dokkal és legutóbbi appokkal.
Így azért már használhatóbb több ablakban futó appokkal a kütyü.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
félisten
-
csendes tag
Sziasztok,
Egy technikai kérdésem lenne. 2021-es Ipad Pro-val működik egy 5TB-os külső HDD? (átalakító kábellel persze, csak az áramfelvétel miatt kérdezem) látja ezt a méretet?Köszi, Levente
-
milkabrams
őstag
Ha 3,5" akkor nem megy táp nélkül pc-vel sem.
A méretet szerintem látja.[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
CharlieDrop
veterán
válasz CsiguszMaxim #41020 üzenetére
Nem, végül egyelőre elnapoltam kicsit, inkább a zuhanyzó lesz felújítva. Igazából az Air2 elkarcolgat még és pont azért nem rendeltem volna, mert a 100K különbség sosem jön vissza...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Startech
csendes tag
sziasztok, egyik ügyfelem ipad 2021 wifit vásárolt. problémája hogy miután megvolt minden frissités op rendszerben elkezdte telepiteni az alkalmazásokat, a messenger nem települ, letölti de feher hattérnél pörög neki , de vegülis ennyibe is marad. tudnátok tippet adni mi lehet a gondja, azon kívül hogy nagy fun nak érzi magát, aztán mégsem ? :-)
-
atees
őstag
Sziasztok! Air1ről mèg olcsó iPad 9thra vàltva(vasàrnap Telekomos rendelès 135èrt) ez a sima iPad is nagyon jó vàlasztàs tartalom fogyasztàsra. Hol tudnèk üveg fóliàt rendelni rà, ami itthoni forràs?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
csendes tag
válasz milkabrams #41036 üzenetére
Köszi! nem 3,5" méret, csak 2,5". Az működik pc-vel is. Akkor ez szerinted jó hozzá?
Köszi, Levente
-
Micsurin
nagyúr
Speedshop Uniq Optix, felhelyező kerettel jön eleve nagyon egyszerű feltenni és meglepően jó szerintem sok Spigent is ver a minősége.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz NomAd_82 #41030 üzenetére
Végül én is juronics mellett döntöttem. Alzában teljesen bizonytalan, hogy lesz e még 360-ért Air 5 256GB+Cellular. Így aztán felhívtam a euronicsot, hogy nekik valóban van-e 399-ért. Azt mondták utsó darab központi raktáron. Megrendeltem, most várom mi lesz. Igaz rózsaszín, de 100-kért nézhetnek melegnek
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Pano
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xplore IX104- Katonai tablet- Ipari tablet - (több darab)
- UTOLSÓ ÁR! Samsung Galaxy Tab S9 5G 11 (12 GB RAM/256 GB)
- Eladó bontatlan Új Apple iPad 9th gen Ezüst 256Gb Wifi
- Samsung tab S7 SM-T875 6/128Gb
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th gen. Air 5 Air 6 , Ipad Pro Mini 6 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest