Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krokk
senior tag
válasz consono #37002 üzenetére
Amúgy igen, nagyon eltalálták, színben is, meg a töltés is sokkal jobb mint a 1st genes pencilé. Szerencsére 2nd genes pencilem lett végül. de azért design terén jobban örülnék egy olyannak.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Az új Ipad mini-hez tudnátok javasolni billentyűzettel rendelkező tokot?
Air4 és Mini2021 között gondolkodom, de a Mini felé hajlok csak nem találtok hozzá minőségi kiegészítőt. Akár sima tokkal és külön billentyűzettel is megoldható a dolog? Ritkán lenne szükségem egér és billentyűzet használatára.Előre is köszönöm szépen.
-
R a y
senior tag
Laminált témához még: főleg kinti viszonyoknál rossz a nem laminált kijelző. Tapasztatból mondom.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
xhege
veterán
Bakker az iPad 9 nem igazán beszerezhető, még az aprón sem igazán van belőle.... Biztos ez sokaknak nem újdonság, de én mostanság kezdtem el keresgélni.
-
krokk
senior tag
Erősítsen meg valaki, de ha jól tudom még nincs hozzá billes tok.
Külön BT bill mehet hozzá. szerintem ha ritkán kell akkor ez lenne számodra a megfelelő.
Kicsit feljebb volt szó különálló billekről, talán előző héten.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Parson
addikt
Én elöre 'megsejtettem' (egyetemi matekon volt mindig hogy: sejtsük meg... ), hogy Black Friday ide vagy oda, ezen az iPad 9-en nem lesz kedvezmény - úgyhogy karácsonyra már betáraztam belöle jó elöre...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
xhege
veterán
válasz hoffaboy #37009 üzenetére
Sajna nincs. Az aprón lett egy iJoe-s eladó, de Airpods 3 fülessel egyben. Fülesem meg már van...
Parson: Ügyesen csináltad. Én sajna most szembesültem vele, hogy az Ipad 8 32 Gb-ot kinőttem, egyébként nem is nézelődtem volna mostanában. Van egy nagyon jó árú Air 4 is az aprón, de az eladó sajna nem reagál az üzenetekre, holott azt látom, hogy rendszeresen belép az oldalra... -
DGery
aktív tag
igen, szemfülesnek kell lenni. én naponta 4-5 alkalommal leszek rá a hivatalos reseller oldalakra, hátha valahol megjelenik. Ha látok valahol, küldöm az infókat
(iStyle, iCentre, iJoe, Mediamarkt, Euronics, Edigital, Bechtle)by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
nikilauda
senior tag
Eladtam az Air 4-em, mert nem használtam ki.
Aztán nem bírtam magammal és vettem egy iPad 9-et.
Simán bementem a 17. Kerületben a Tescoban lévő Media Marktba és megvettem. Nem gondoltam, hogy ekkora hiány lesz belőle.
Ezt sem használom sokkal többet, de nem érzek különbséget sebességben. A kijelző, hogy nincs egymás mellett a két iPad, nem feltűnően rosszabb.
Ami mindenképpen pozitív hogy kerekitett az oldala. A keret lehetne kisebb, de az iPad 9 bestbuy ha általános használatra veszi valaki. -
milkabrams
őstag
válasz nikilauda #37015 üzenetére
Én meg bánkódik, mert a trémobilnál csak 64 gigás air4 volt, így egy csomó mindent felhőben kell tárolnom, meg ugye van egy rakás játék 10 giga környékén és egy rakás cad program...
Ui: kellene valami, ahol Szolid Edge modelleket tudok szerkeszteni és ugyan abban a formátumban elmenteni. Van ilyen?[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Parson
addikt
-
DGery
aktív tag
válasz consono #37012 üzenetére
Karácsony előtt nagyon necces, h megjöjjön. Most dec 22-t ír a rendszer.
A tavalyi évből kiindulva ha figyelmes az ember, még talál előtteby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
xhege
veterán
Ma érkezett készlet a Telekomhoz. Sikerült is gyorsan lecsapnom egy iPad 9-re. Elvileg holnap ki is szállítják.
-
milkabrams
őstag
válasz Parson #37018 üzenetére
Bocs ez mindenkinek ment volna.
A topic témájából adódóan egy iPad féle megoldásra gondoltam, mellesleg az egyetlen dolog amiért nem cseréltem le az i5-ös gázturbinahangú, amúgy az Air 4-nél lassabb notim, egy M1-re, hogy csak windowsra van ez a progi.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
addikt
válasz milkabrams #37023 üzenetére
Ipadre csak viewer van, a shapr3d tűnik nekem hasonlónak, de nem értek hozzá.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Parson
addikt
válasz milkabrams #37023 üzenetére
Nem tudok olyan SW-röl ami nativ módban mentene SolidEdge file-okat a SolidEdge-en kivül. Viszont tedd fel bátran a kérdést a Gépész 3D tervezőrendszerek topicban, ott a SolidEdge-ben igazán jártas kollégák lehet hogy bövebb infóval tudnak szolgálni.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
DGery
aktív tag
iCentre-ben van raktáron 64GB WiFi only asztroszürke színben
https://www.icentre.hu/termek/apple-102-inch-ipad-wi-fi-64gb---space-grey#25-104+2-1+33-303
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
DrojDtroll
veterán
válasz DrojDtroll #36897 üzenetére
Megvolt a javítás, Egy cpu reball-ért kérték 38 ezret. Mennyire reális ez? Mellesleg az eszköz azóta folyamatosan újraindul. Visszavittem, most garanciában intézik.
-
HARDVERAPRÓD
válasz DrojDtroll #37027 üzenetére
Ha cserélték a cpu-t is, akkor reális, "csak" a reballért sok! Mert előtte azt írtad, hogy cserélik is, most meg csak a reball-t.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! A kiszemelt ipadhoz adnak egy pencilt is. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy eredeti e?
-
hszilard666
veterán
válasz DrojDtroll #37027 üzenetére
Nem azt mondom hogy átvertek, de felvet bennem egy kérdést az eset:
Hogy kellhet az ipadben lévő A-s CPU nak reball? Alig melegszik alig fogyaszt. Anno a 2011 es macbookom GPU janak kellett reball mert leolvadt a logicboardról. De az 100 fokon futott konstans és 4 év után térdelt le. De ezzel szemben az ipad ahogy említettem nem melegszik, így ezt nem teljesen értem.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
amdboy
senior tag
válasz hszilard666 #37033 üzenetére
Köszönöm
-
Semin
senior tag
válasz hszilard666 #37033 üzenetére
Sajnos a válasz egyszerű, gyárilag volt sz@r.
Aki elektronikai iparban dolgozott/dolgozik tudja, hogy a minőség elég hullámzó tud lenni. Egy “rideg” forrasztás esetén elég egy nagyobb ütés, és pá-pá kontakt. Nem kell felmelegednie a cuccnak.@DrojDtroll:
A művelet maga elég rizikós (az egyéb komponensek szempontjából) gondolom ezért a felár.
Azért letesztelhették volna, a folyamatos restart nem sejtet sok jót. Drukkolunk[ Szerkesztve ]
-
krokk
senior tag
szerintem a méret és az ár a meghatározó ott kb.
én a minit vettem de azért mert használtan találtam egy jó vételt.
amúgy meglehet, hogy az air4em lenne ha boltból kellett volna venni.
viszont egyáltalán nem bántam meg a minit. sőt
ha nem kisebb méretet szeretnél mindenképp és nem érdekelnek az új kamera funkciók akkor vszínűleg inkább az air 4 felé mennék a helyedben.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
pigmeus
tag
Sziasztok,
nem tudom, hogy valaki játszik e az ipaden de vettem hozzá egy xbox kontrollert és van hogy COD Mobile-on egyszerűen beragad és folyamatosan szalad a karakter vagy a kontroller lenne rossz..... Mikor tapicskoltam akkor semmilyen probléma nem merült fel... Van esetleg hasonló tapasztalat? Másik játékkal is próbáltam ott ez nem merült fel még.. de azzal még nem sokat játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Az Apple oldalán található Logitech Combo Touch (AIR 3-hoz) milyen kiosztással van? Annyi van feltüntetve, hogy a képen szereplő UK billentyűzet csak illusztráció, de hogy milyen a kiosztása az nincs megadva.
Link a termékről: [link]
-
MODERÁTOR
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok!
Van meg valami hely karacsony elott ahonnan ertelmes aron lehet kapni iPad 9th 64GB-t?
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
nagyúr
válasz lockdown90 #37048 üzenetére
itt tudsz segítséget kérni: [link]
pár napja is volt iCentre készlet... talpon kell lenni és nézegetni a webshopokat, készletértesítőkkel: Telekom, Alza, iCentre, iStyle stb
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz lockdown90 #37048 üzenetére
Napi szinten érdemes nézegetni a hivatalos eladók oldalait. Én tegnap 134.860 Ft-ért megcsíptem egyet a Telekom oldalán. Ma szállítják állítólag. Fél órával a rendelésemet követően már megint nem volt készleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 10. gen. 64GB WiFi - (Blue) - Csak 1db!
- Eladó egy bontatlan új iPad 2022 (10th gen) 64Gb Silver Wifi+Cellular, 1év Apple Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xplore IX104- Katonai tablet- Ipari tablet - (több darab)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 12 hónap szavatosság névre szóló számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest