Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz mr.tamasbiro #23003 üzenetére
Nálam is van ilyen de eddig nem nagyon izgatott mondjuk most sem,
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
KZP
őstag
Most frissült a Youtube.
-
Madwe
nagyúr
válasz gaben88 #23007 üzenetére
Egész véletlenül nem upc-tek van ott ahol ez történik mindkettőtöknek, gyári upc által adott routerrel? az egy kalap kuka és csinál ilyet gyakran (bizonyos eszközök nem tudnak wifin adatot forgalmazni, míg mások igen) és egy saját router beállítása megoldja a helyzetet (vagy a upcset fejjel lefele fordítod és megütöd párszor - igen, tényleg működik az orosz módszer néha )
-
addikt
válasz gaben88 #23007 üzenetére
Nekem csak mobile hotspoton voltak gondok, sleep után kb nem ment a net csak a facebook volt elérhető.
[link] Ez segített, azóta hibátlan, egyetlen egyszer nem kellett újraindítanom se a telefont, se az ipadet, csak rábökök telón a hotspotra, pár másodperc és megy is. Ipaden nem szoktam kikapcsolni a wifit soha.
Nem biztos hogy nektek ez a gond, csak gondoltam egy próbát megérne.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
TBMC
addikt
skacok!
pár napja van meg az ipad pro 2018 + apple pencil 2
- de az mennyire normális viselkedés, hogyha az ipad töltőn van akkor a pencil nem mindig tölt?tehát pl este feldugtam ipad 37%on, pencil 19%
majd reggel lehúztam, ipad 100%, pencil 73%
-
addikt
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Én úgy jártam, hogy amikor feloldás nélkül néztem a töltöttségeket, akkor pár másodpercig nem az aktuális, hanem az utolsó állapotot, amikor megnéztem (vagy valami más, közbülső állapotot), jelzett ki, aztán váltott. Az is lehet, hogy te is így jártál, csak nem meredtél elég ideig a képernyőre, hogy átváltson... Vagy nem, de ilyen is van.
http://www.arrayoflilly.com
-
TBMC
addikt
válasz ArrayOfLilly #23014 üzenetére
köszi a tippet!
figyelmesebb leszek ezt illetően, aztán meglátjuk
remélem nincs baja
-
B.Ricsike
őstag
Lehet tudni valamit arról, hogy az iOS 13 milyen lényegi változásokat hoz az iPad-ek tekintetében? Szoftverben? Perifériákban? (esetleges egér támogatás, stb stb) Közeledünk e az asztali OS hez?
-
B.Ricsike
őstag
válasz B.Ricsike #23022 üzenetére
Megint én!
Találtam egy Jump Desktop nevezetű appot, ami eléggé felcsigázott.
Ez a program ha jól értelmezem, ki is elégítené minden általam ezelőtt felvázolt igényemet.Jól gondolom, hogy ez egy un. távoli elérést biztosít nekem mondjuk az otthoni PC-mhez vagy Notebook-omhoz? Mint a Teamviewer? Mert akkor ez nagyon jó!
Effektíve úgy lenne egy szupergyors Tabletem tartalomfogyasztásra, hogy közben bármikor munkára foghatom az otthoni gépem? Mert így akkor alkalmas lenne minden általam említett feladatra, sőt, minden eddigi munkámat, fájlomat, dolgaimat, programjaimat elérném, amit használtam, vagy használok.
Jól értelmezem, vagy ez nem ennyire egyszerű?
Sőt, így akár a céges gépemet is tudnám irányítani és csak a képernyők között kellene váltogatnom?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz B.Ricsike #23023 üzenetére
Meg lehet probalni, de szerintem hamar ra fogsz jonni, amit mar Steve is tudott anno, hogy erintokepernyon desktop OS-t nem igazan lehet iranyitani...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
Alex91
félisten
válasz B.Ricsike #23025 üzenetére
Ha tenyleg megy az eger, akkor igy meg hasznalhato is lehet. Gondolom megfelelo net sebesseg is kell hozza...
En anno VNC-t probaltam, ment is, mondjuk az ujabb macOS alatt mar nem tudtam a gorditosavot elocsalogatni, de a regi macOS-es Minimmel hasznaltam. Dolgozni mondjuk nem hiszem, hogy birtam volna igy, de par dolgot elerni a gepen meg igy is rendben volt helyi halon.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki tud [ebben] segíteni?[ Szerkesztve ]
-
Blue@X
senior tag
Más is tapasztalt már olyan hibát iPad Pro-n (akár előző generációkon is), hogy ha két kézbe fogja akkor néha egy időre nem érzékel a képernyő? Nem tudom pontosan milyen “technikával” kell megfogni az oldalát de sikerült többször is reprodukálnom ezt a hibát, ami igazából elég idegesítő egy idő után. Ha asztalra vagy állványra rakom akkor nincs ez a gond. Ahogy látom külföldi fórumokon is jelezték már többen ezt a hibát (nem csak a legújabb generációnal).
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Tegnap vettem egy Ipadet, sima hatos wifist. Eléggé új vagyok az Apple témában. A kérdésem inkább az itunesról szól. Előfizettem egy 3 havi promóciós music tagságra kemény 100 ftért, ami aztán havonta 1500 Ft lesz. Eddig bármilyen albumot le tudtam tölteni az előfizetés keretében az ipademre, de valahogy ez túl szép hogy igaz legyen. Komolyan teljesen korlátlanul le tudok tölteni bármilyen zenét amíg tart az előfizetés? Vagy van valami buktató ami majd később jön elő? Illetve mi történik a letöltött zenével, ha megszűnik ez az előfizetés?
-
törölt tag
válasz B.Ricsike #23034 üzenetére
Mit akarsz tesztelni? Laptopról használom otthoni gép elérésére, teljesen jó, illetve egy időben eljátszottam azzal is, hogy amazon dublin-i adatközpontjába vett virtuális gépre léptem be így, 2000 km-es távolsággal sem volt zavaró késleltetés. Ipaden annyi különbség lesz, hogy kisebb a képernyő, illetve spéci egér kell. Ipadről nagyritkán használom, sürgős esetben nekem megfelel a pencil is egér helyett, így arról nem tudok nyilatkozni.
A minősége az elérhető nettől függ, illetve a protocoltól. VNC-t messzire kerüld, mert zabálja az adatot, rdp jó, de ahhoz el kell érned direktben az otthoni gépet. Teamviewer, anydesk ennél annyiban tudnak többet, hogy szerveren át találja meg egymást a kliens és a host, így nem kell tudnod az otthoni ip-det, és a routeren sem kell portot nyitogatni.
Illetve a már említett megoldás, virtuális gép használatával nincs szükséged saját desktop gépre, nem tudom az van-e.
-
Madwe
nagyúr
válasz HellGreg #23039 üzenetére
Ha nem csak apple eszközöket használsz, érdemesebb a spotify-t kipróbálni, az megy mindenen (pl pcn win mac linux, de van konzolra, okostévére, mindenre) tartalmuk kb hasonló.
de pl a spotify zenei ajánlója jobb sokkal (lényegében nyilván azért mert ők nem privacyőrködnek mint apple, gyűjtik a user datát rendesen mint bárki más s így egész jól tudják kialakítani a profilokat ki mit szeret) saját playlistekhez is tökéletes bővítéseket ajánl, lehet közösen barátokkal playlisteket szerkeszteni stb. Szóval kiforrottabb sokkal, musicnak nem sok előnyét véltem felfedezni a 3 hónapos teszt alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Marvel Rivals - Már több mint 10 millióan kipróbálták
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda