Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Frissítettem én is mini 2-t 10.3-ra, jónak tűnt, nem volt vele gond. Elég sokat játszok a Micro Machines nevű játékkal (napi 1 órát kb), és előbb, egyik pillanatról a másikra szörnyen lecsökkent a képfrissítés (kb 60 fps-ről 20-ra). Néha-néha visszaugrik 60-ra pár másodpercre, de az esetek többségében "döcög". Azért érdekes, mert frissítés után, és délelőtt is játszottam kb 10-10 percet, és semmi ilyesmi gond nem volt (illetve eddig az előző verziókkal sem volt soha ilyen). Csináltam egy hard resetet, de ugyanaz. Nem telepítettem semmi újat, nem is változtattam meg semmit.
Ez valami hardveres hibára utalhat, vagy csak a fájlrendszer változás zavar be? Bár akkor gondolom már a frissítés után kellett volna jelentkeznie a gondnak. Van valami app, ami teszteli, hogy minden komponens megfelelően működik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest